Til Norway Cup

guttelaget_lagfoto
Guttelaget til samarbeidsprosjektet Herøy-Dønna har et stort mål dette året. Foruten seriespill skal de til den gigantiske fotballturneringen Norway Cup i slutten av juli.
Også dette laget er et resultat av godt samarbeid mellom idrettslagene i Dønna og Herøy. Men dette laget hører ikke inn under FK Herøy/Dønna.


FK Herøy/Dønna heter derimot sammenslutningen av de to lagene som teller et lag i HeSa (3. divisjon), et lag i 4. divisjon og et juniorlag.

Rundt 25 gutter - Guttelaget består av rundt 25 gutter, en fin blanding av dønnaværinger og herøyfjerdinger.

Fordi laget består av spillere fra to kommuner ser vi på Norway Cup som en sosial ting som skal sveise spillerne bedre sammen.


Samtidig må det sies at vi har et veldig bra førstelag. Vi påførte nylig guttelaget til Brønnøysund et av de sjeldne tapene på flere år.

Og tirsdag slo vi Sandnessjøen IL 6 - 2, sier Harald Jakobsen og antyder med det at laget sikkert vil bite godt fra seg i Norway Cup.

- Vi møtes mandager og lørdager til fellestreninger, mens spillerne den tredje ukentlige økta trener i hver sine respektive kommuner, forteller Harald Jakobsen videre til Herøyfjerdingen.

Godt team rundt laget Men seg som trener for guttelaget har han Dagfinn Andreassen og Vegard Mathisen, begge de to sistnevnte fra Dønna.

- Teamet rundt dette laget er veldig godt, for i tillegg har vi Torstein Larsen og Tore Nilsen med som oppmenn. De kan også kjøre treningene, hvis det skulle være behov for det, sier Jakobsen.

Harald Jakobsen forteller videre at dette samarbeidsprosjektet mellom idrettslagene i de to kommunene kom i stand fordi han og en av de andre to guttelagtrenerne - Dagfinn Andreassen - også trener juniorlaget.

Også til Kippermocupen - Noen av spillerne på guttelaget spiller også kamper for juniorlaget til FK Herøy/Dønna, forteller Jakobsen.

Han legger til at guttelaget også skal gjennom en fin "oppvarmingsturnering" rundt 20. juni.

Da deltar nemlig spillerne i Kippermocupen i Mosjøen.

- En fin oppkjøring før Norway Cup, avslutter Harald Jakobsen.

Kaker for Norway Cup Spillerne skal nå igang med salg av lodder til kakelotteri, og leder for kakelotteriet Lise Alfheim fra Dønna oppfordrer folk i begge kommuner om å støtte opp.
guttelaget_lagfoto
Guttelaget med spillere fra Herøy og Dønna skal til Norway Cup. Trenerne Harald Jakobsen og Vegard Mathisen henholdsvis til venstre og høyre.

Annonser