Det var med vantro og sjokk vi fikk vite at Roy, vår venn og arbeidskollega gjennom mange år, hadde omkommet i en trafikkulykke i Sverige.

Roy hadde ferie, men var innom kommunehuset få dager før han og et par venner dro på motorsykkeltur til Sverige. At dette skulle bli siste gang vi så ham, er ufattelig å tenke på.

Roy begynte å jobbe i Herøy kommune som teknisk sjef i 1989, og noen av oss har siden da jobbet sammen med Roy. Han var en dyktig sjef som man kunne stole på og han hadde et stort engasjement for jobben og sine kolleger.

Noen av oss hadde også i tillegg gleden av å omgås Roy privat. Han var omgjengelig og sosial, og hadde et godt og smittende humør.

Roy var kjent for sitt store engasjement i lag og foreninger. I tillegg til å være svært aktiv i Herøy Mc-klubb, var han også veldig aktiv i Herøy ungdomslag i flere tiår. Han var også aktiv i Herøy Båtforening og i flere andre sammenhenger. Vi som var sammen med Roy på dugnader kan skrive under på at han har gjort en fantastisk innsats. Da kunstgressbanen ble bygd, var Roy en aktiv og en god dugnadsleder. Han vil bli savnet stort i Herøy frivillighetsarbeid.

Roy hadde stor kunnskap innenfor mange områder og var i tillegg svært praktisk anlagt.

Roy var en hjelpsom person og det er ikke få personer i Herøy som har fått hjelp av Roy ved reparasjon av bilmotorer, snekring, oppussing mv. Roy var absolutt et JA-menneske.

Våre tanker går til kona Arnhild og barna Stefan og Sofie i disse tunge og sorgfulle dager.

Takk for alt, Roy. Vi savner deg.

Hilsen dine venner og kollegaer i Herøy kommune.