Kulturskolerektor Reidar Moursund har gjennom lang tid gjort innspillinger med sine elever i skolens eget profesjonelle studio. På denne måten har elevene fått gjort opptak med det de holder på med, samtidig som innspillingene også har blitt et minne for livet både for utøveren og familien. Mange av disse innspillingene har også blitt presentert gjennom Herøyfjerdingen på kulturskolens juleradio og sommerradio.

The Nameless
De tre gutttene Benjamin Pedersen, Torje Karlsen og Edvin Haugen har gått i kulturskolen i flere år. De har også tidligere gjort innspillinger flere ganger og de er derfor godt kjent med denne måten å jobbe på. De har hatt problemer med å bli enige om et navn på bandet og derfor endte de til slutt opp med å kalle seg "The Nameless".

Benjamin og Edvin begynte å spille sammen da de begynte i 5. klasse mens Torje kom med fra 6. klasse.

- Jeg har likt å synge så lenge jeg kan huske og det er derfor mest jeg som tar meg av vokalen, men Torje bidrar også av og til, sier Edvin Haugen.

Veksler på å spille trommer og bass
Både Benjamin og Torje spiller både bass og trommer og de pleier derfor å veksle på hvem som spiller hva avhengig av hvilken låt de spiller.

- Vi har kun drevet med bandet gjennom kulturskolen og har ikke hatt øvinger utenom. Vi har lånt utstyr av Reidar, men noen av oss har også en del utstyr hjemme. De andre har vurdert å kjøpe eget utstyr, men vi er imidlerid litt usikre på hvordan det blir etter at vi er ferdig i 10. klasse. Edvin skal mest sannsynlig begynne på videregående skole et annet sted enn i Sandnessjøen og da kan det jo bli vanskelig å treffes til øvinger, sier de tre guttene i bandet.

Her kan dere høre innspillingen med de tre guttene i "The Nameless". Sangen de har spilt inn heter "The Day After Tomorrow" av Saybia og undertegnede synes de har fått til en flott versjon av låten.