Revyen starter med et sprekt og fengende dansenummer før vi havner på «Bryggo» hos Trine og Elisa, godt spilt av Frida Nordnes Prestø og Vilde Vestvik Andersen. Disse loser oss stødig gjennom de 20 revynumrene og får fram latteren hos publikum fra første stund. Revyen er meget velskrevet og det er virkelig imponerende hva skolens lærere og innleid teaterinstruktør Åshild Pettersen har klart å få de unge revystjerne til å prestere på kort tid. Det bør også helt klart nevnes at dette har de klart på kun 2-3 uker.

Vi blir i starten tatt med på julebord for ASVO der de harselerer med ulike tvilsomme utlysningstekster. Det nye ruteforslaget fra fylket er selvsagt også fanget opp av revyen og her får vi et morsomt nummer med ordfører og lokale politikere som sparker til nabokommunen Dønna og deres faste skribent Leonid. En selvsikker og opplagt ordfører Arnt Frode Jensen, godt spilt av Andreas Johansen gjør i likhet med de andre på scenen en glimrende jobb.

Vi får i hovedsak møte lokale «kjendiser», men det blir også storfint besøk av finansminister og partileder Siv Jensen. Foranledningen til dette er at den lokale partiformannen Vegar Dalen har meldt seg ut av FRP og at de nå trenger ny partiformann. Her gjør for øvrig Live Hov Grønbech en meget god figur som Siv Jensen.

Et av mange høydepunkt i revyen er når Austbø og Hestøysund synkronsvømmeklubb presenterer synkronsvømming på høyt plan. Her får virkelig lattermusklene trimmet seg skikkelig.

Alle aktørene imponerer på scenen og selv om noen av dem en stakket stund glemmer litt tekst under premieren flyter forestillingen meget godt hele veien uten dødpunkt. Klassen har også en fantastisk sanger i Vegard Mathiassen Larsen og dette er også med på å gjøre revyen komplett.

Herøyfjerdingen har ikke for vane å gi terningkast, men denne gangen gir vi terningkast 6. Vi lar ellers bildene fortelle sitt eget språk om årets revy.

Disse var med på årets revy:

Vilde Vestvik Andersen
Ibrahim Assan
Julie-Helen Storheil Bastesen
Vetle Moe Bjertnes
Ingibjörg Margret Björnsdottir
Live Hov Grønbech
Tommy Jensen Hågensen
Andreas Johansen
Hanna Bårdgård Johansen
Herman Eindride Albrigtsen Kvale
Vegard Mathiassen Larsen
Theodor Sebastian Norum
Emilie Helen Pettersen-Volden
Phubet Phokliang
Frida Nordnes Prestø
Mahmoud Alaa Sabha
Ivan Fossum Skagen
Roger Olsen Skagen

 

I tillegg sørget Thomas André Karlsen for god lyd.