Det ble en meget morsom og ikke minst innholdsrik kamp på Dønna kunstgressbane onsdag kveld.

I en fartsfylt og underholdende kamp fikk publikum det de lenge har ventet på.

1 - 0 og 2 - 0 Etter 21 minutter brøt Tom-Roger Aakvik et Nesna-angrep, spilte til Henrik Anfindsen som fikk gå gjennom nesnaforsvaret, runde keeper og slå inn til Håvard Pettersen som enkelt satte ballen i mål til 1 – 0 for heimelaget.

Bare fire minutter senere gikk samme Håvard Pettersen alene gjennom gjestenes forsvar, og denne gangen var det han som rundet keeper og la på til 2- 0.

Nesna farligst Kanskje ikke helt rettferdig, for det var Nesna som hadde skapt de farligste sjansene.

De kom gjerne etter at gjestenes spisser snappet upresise pasninger i Herøy/Dønna-forsvaret og kom gjennom på kantene.

Spesielt skapte Junior Kella Tiah problemer for heimelagets forsvar. I det 27. minutter var det nettopp han som kunne putte ballen bak Steffen Mathisen i Heimelagets bur.

Mads mye delaktig Nesna ville gjerne ha med poeng og anført av tidligere FK Herøy/Dønna-spiller Mads Knutsen var gjestene stadig frampå utover i andre omgang og det var bare et tidsspørsmål før utlikningen måtte komme.

Og det gjorde den midtveis i andre omgang ved Sivert Austvik Gullesen.

Så skjer det mye i løpet av kampens fem siste minutter.

Rødt kort I det 85 minutt får heimelagets gode midtstopper Eirik Alfheim sitt andre gule kort og dermed rødt.

I kampens siste ordinære minutt slår Nesnas Øyvind Mehus et hardt frispark fra rundt 20 meter som heimelagets keeper Steffen Mathisen må slippe over streken.

Et poeng på overtid Kampen syntes tapt, men på overtid suser heimelaget i andrep og Øyvind Isaksen utlikner til 3 – 3.

Til enorm glede for spillerne som nok trodde de måtte gå av banen uten poeng, nok en gang.

For heimelaget var dette spillemessig et skritt i riktig retning og poengdeling var helt greit.