I alle fall sju av de som startet kampen i går klokken 18.00 er juniorspillere, og få et par unntak er de andre første års seniorer.

Disse stilte: Steffen Jørgensen Mathisen, Morten Hanssen, Svein Mogård Larsen, Øyvind Vollan Isaksen, Simen Abs Åkerøy, Einar Andreas Solfjell, Espen Andre Alfheim, Henrik Anfindsen, Tom-Roger Aakvik, Lars Moe, Markus Johannessen Solum.

Jørgen Hågensen kom inn for Espen Alfheim i det 37. minutt, Andre B. Hansen erstattet Lars Moe i det 53. og Vebjørn Olsen kom innpå for Henrik Anfindsen i det 63. minutt.

To mål på to minutter Etter rapportene å dømme var det en jevnspilt kamp, som vertene punkterte i løpet av et par minutter i andre omgang.

Adrian Hjelmdal Møgster sørget for 1 - 0 da omgangen bare var tre minutter gammel og kun to minutter senere kunne Robin Westgaard legge på til 2 - 0.

Aakvik reduserte Kvarteret før slutt var det Tom-Roger Aakvik som reduserte for FK Herøy/Dønna.

Neste kamp for våre gutter går på Herøy stadion lørdag 23. juni klokken 12 med Meløy som motstandere.