Jevn juniorkamp
Juniorkampen fredag mot Stålkameratene 2 startet på best mulig måte for hjemmelaget med et mål av Jørgen Hågensen før det var gått ett minutt, men hjemmelaget klarte bare å holde på ledelsen i knappe kvarteret før Stål 2 utlignet.

Etter drøye halvtimen fikk bortelaget nok et mål og hadde dermed snudd kampen. Herøy/Dønna viste imidlertid god moral og fortsatte å jobbe og slite selv om det lugget litt med samspillet i denne kampen. Like før 1. omgang var over fikk hjemmelaget lønn for strevet og utlignet til 2-2 ved Bjørn Sverre Aakvik.

Andre omgang ble nokså jevn og begge lag hadde store sjanser til å avgjøre kampen, men etter drøye halvtimen av omgangen avgjøres kampen av Fredrik Rise hos Stål 2, som fører bortelaget i ledelsen.

Herøy/Dønna hadde flere store sjanser mot slutten av kampen som de misbrukte og kampen endte dermed med tap 2-3. Laget ligger nå på 4. plass på tabellen med 19 poeng etter 12 spilte kamper.

En jury kåret Bjørn Sverre Aakerøy (1 poeng) , Simen Abs Aakerøy (2 poeng) og Jørgen Hågensen (3 poeng) til de beste på hjemmelaget.

Det var 52 betalende på kampen.

God start på seniorkampen
I seniorkampen på søndag mot Hulløy begynte hjemmelaget meget godt og burde hatt mål etter bare tre minutters spill. Sindre Pedersen ble fint spilt gjennom og kom alene med keeper, men skuddet ble avverget av Hulløys målvakt. Sindre fikk imidlertid endelig nettkjenning etter 12 minutters spill og skårte på et godt skudd på volley fra rundt 20 meters hold. Herøy/Dønna ledet dermed kampen 1-0 og alt så lyst ut. Etter skåringen hadde hjemmelaget flere store sjaner til å skåre flere mål, men avlutningene ble dessverre for dårlige. Det skal også nevnes at Hulløy hadde en meget god målvakt.

Siste kvarteret av omgangen kom imidlertid Hulløy inn i kampen for fullt og skårte to mål på fem minutter av raske Abdi Mohammed Hassan på bortelaget. Mellom de to målene hadde hjemmelaget flere store sjanser med Jørgen Hågensen og Espen Lian, men avslutningene ble for dårlige. Lagene gikk dermed til pause med ledelse 2-1 til bortelaget.

Svak 2. omgang
Andre omgang ble en svak forestilling av hjemmelaget og allerede etter åtte minutters spill fikk Hulløy sitt tredje mål ved Karl-Inge Svendsgård, etter dårlig avklaring i forsvaret hos hjemmelaget. Selv om Herøy/Dønna hadde sine muligheter ble andre omgang dominert av Hulløy og Karl-Inge Svendsgård klarte å skåre to mål til slik at sluttresultatet blir 5-1.

Flere av spillerne på hjemmelaget ble etterhvert frustrerte og fikk gule kort. Mot slutten av kampen fikk også Espen Alfheim direkte rødt kort etter å sparket etter en motspiller etter å ha blitt felt nokså stygt av en Hulløy-spiller.

Herøy/Dønna ligger fremdeles på 6. plass med 20 poeng etter kampen og skal neste helg møte formsterke Brønnøysund som vant hjemme i helga mot Hulløy.

En jury kåret Eirik Alfheim (1 p), Simen Abs Åkerøy (2 p) og Lars Vegard Berfjord (3 p) til de beste på hjemmelaget.