Takk til alle som bidro til feiring av 17. mai

17

Ordfører Elbjørg Larsen retter på vegne av 17. mai-komitéen en stor takk til alle som var med og skapte stemning under årets feiring av nasjonaldagen.

- Etter en helt spesiell 17.mai i Herøy kommune 2020 er det mange som skal takkes for at vi sammen fikk ta del i en fin feiring, og at vi fikk kjenne på 17.mai-stemninga på tross av situasjonen vi står i.

- 17. mai-komiteen vil derfor rette en stor takk til hele Herøys befolkning for at de stilte opp og laget fine markeringer. Det var også fint å se innslag fra små tog rundt omkring i kommunen med glade voksne og barn, samt at smitteverntiltakene ble tatt på alvor.

- Takk til Herøy musikkorps som litt spontant spilte opp og laget 17.mai-stemning på Langåsen, i tillegg til planlagt spilling på Herøy omsorgssenter og i Valsåsen bofellesskap. Tusen takk også til alle som medvirket i innslagene på gudstjenesten og kultursendingen.

- Så må vi spesielt takke Sigurd A Sjåvik som har vært en stor ressurs i arbeidet med å sette sammen den flotte sendingen. Det ligger mange timers arbeid bak, og det er meget imponerende å klare å produsere et slikt omfattende program på så kort tid, skriver ordfører Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen

- Takk!

Årets 17.mai-komité har bestått av Lars Olav Mogård Larsen (leder), Svein Lundestad, Gunver Birgitte Nielsen og Elbjørg Larsen.

Her er et liten videosnutt fra Youtube med Herøy musikkorps og et klipp fra et originalt 17. mai-tog i Skolnesveien

Se kulturprogrammet på Youtube
(tar litt tid før programmet starter)

Se 17. mai-gudstjenesten på Youtube
(tar litt tid før programmet starter)

17
Oddbjørn Lorvik og Ola Loe gjorde en fremragende jobb som programledere under sendingen av kulturprogrammet. Her er det ordfører Elbjørg Larsen og kommuneoverlege Audun Dyrhaug Hov som er gjester i studio.
17
Sokneprest Gunver Birgitte Nielsen hadde satt sammen en flott gudstjeneste med mange dyktige lokale aktører.

  1 / 9 
 
17. mai i Herøy 2020 
17. mai i Herøy 2020
Brasøy Brass spilte og skapte stemning på lekeplassen på 17 mai . Det gjorde godt for kropp og sjel i denne spesielle tida. (Foto: Tone Toft)
 


Annonser