Ta kontakt for å bli bøssebærer

boessebaerer
24. oktober går høstens store TV-aksjonen av stabelen. I Herøy er det utpekt rodeledere som i disse dager begynner å spørre folk om å være bøssebærere. For Nord- og Sør-Herøy ønsker rodelederne at folk gjerne tar kontakt dersom de kan tenke seg å gå rundt med bøsser.
Det er Teknisk hovedutvalg som er aksjonskomité for årets store innsamlingsaksjon. Sekretær for utvalget, Jan Nikolaysen, forteller at det er utpekt rodeledere for de ulike deler av Herøy.   I disse dager kan du bli forespurt av rodelederne om å bli bøssebærer, og Nikolaisen håper at folk sier "ja" til spørsmålet om i bidra til at det blir et godt resultat i Herøy.   For Nord- og Sør-Herøy ser rodelederne gjerne at de som kan tenke seg å gå rundt med bøsser 24. oktober tar kontakt.
Og da ringer du til Linda Mathiassen på telefon 90 63 42 78   I år går innsamlingensmidler fra TV-aksjonen til Flyktninghjelpen for deres arbeid for mennesker i kriserammede områder.   Flyktninghjelpen ble etablert i 1946 under navnet Europahjelpen, for å hjelpe flyktninger i Europa etter 2. verdenskrig.   Flyktningehjelpen er en uavhengig, humanitær organisasjon som gir hjelp, beskyttelse og varige løsninger til mennesker på flukt over hele verden.   Trykk HER for å komme til nettsiden for TV-aksjonen.
boessebaerer
Bli bøssebærer, er oppfordringen fra TV-aksjonen.

Annonser