Ta båtførerprøven i Herøy

baatfoererproeven
I løpet av tre dager - 18. - 20. mai - kan du ta båtførerprøven i Herøy. Leder i Herøy Båtforening Jens Norum minner om at det nå er obligatorisk med Båtførerprøven for alle under 30 år som skal kjøre båt som er lengre enn åtte meter eller båter med mer enn 25 hestekrefter.
Båtsesongen er allerede i gang eller i beste fall rett rundt hjørnet. Men de fleste av de som kjørte egen båt i fjor har ikke lov til å kjøre båten i år.
 
I løpet av tre dager 
Fra 1. mai kreves det at du har båtførerbevis. Herøy Båtforening ønsker å bøte på problemet og tilbyr nå alle interesserte å ta Båtførerprøven i Herøy i løpet av dagene 18. - 19. og 20. mai på ettermiddagstid.
 
- Nå er det bare å melde seg på, enten du har en båt du vil kjøre eller du bare vil utvide dine maritime kunnskaper, sier leder i Herøy Båtforening Jens Norum til Herøyfjerdingen.
 
Aktuelle båtførere
- Vi tar kurset nå fordi vi vet at 10. klassingene - som er svært aktuelle båtførere, reiser på skoletur uka senere. Dermed får de anledning til å være med, sier Norum.
 
Kurset starter 18. mai klokken 17 på Herøy sentralskole og etter fire-fem timer med undervisning hver av de tre kveldene vil deltakerne kunne motta Båtførerbevis torsdag 20. mai. Hvis prøven blir bestått, vel og merke.
 
Kurset vil koste 3.500 kroner og da er alt inkludert.
 
Påmelding skjer til:
Jens Norum på telefon 95 80 54 31
Einar Martin Nordnes på telefon 90 05 97 50
 
baatfoererproeven
- Nå får du sjansen til å ta Båtførerprøven i Herøy på tre dager, sier leder i Herøy Båtforening Jens Norum.

Annonser