Suppleringsruta innstilt fra søndag - Ordføreren reagerer

alsten_06
Suppleringsruta i herøysambandet blir innstilt fra søndag 21. mars og inntil videre på grunn av at "Alsten" blir omdirigert til nesnasambandet. Ordfører Arnt Frode Jensen reagerer kraftig på dette og vil ha møte med Veolia på mandag om saka.
Veolia har i dag lørdag sendt ut følgende melding: På grunn av tekniske problemer med M/F ”Tomma” er det nødvendig med en rokering av våre fartøyer.
M/F ”Vefsna” vil gå over i hovedruta i Søvik - Herøy sambandet da M/F ”Alsten” må overta sambandet mellom Nesna og Nesnaøyene.
Suppleringsruta vil derfor dessverre bli innstilt fra og med søndag 21.3.2010 og inntil videre.   Det vil bli gitt nærmere beskjed om varigheten så snart som praktisk mulig, skriver Veolia.   Ordføreren reagerer Det er bare et par dager siden Alsten ble tatt ut av sambandet for å dekke opp et annet samband. Og ordfører Arnt Frode Jensen reagerer nå kraftig.   - Det er fullstendig uholdbart at Helgelandske tar ut ferja på en slik måte, når vi vet at kapasiteten over sambandet på Dønna er redusert fordi Møysalen er ute.   Det er beklagelig at Helgelandske opptrer som om den ferja de tar ut på herøysambandet er en reserveferje.   Men det er faktisk Herøy kommune som forhandlet fram en løsning med to ferjer med samferdselsministeren.   Reserveferje? Derfor vel ha ha et møte med Veolia på mandag hvor jeg vil ta opp dette.   Mener de virkelig at den ene ferja på herøysambandet er en reserveferje eller et fast rutetilbud for befolkningen, sier en irritert herøyordfører Arnt Frode Jensen  
alsten_06
Bilferja "Alsten" er omdirigert til nesnasambandet. Dermed har vi mistet suppleringsruta på ubestemt tid.

Annonser