Etter at vi har vært uten suppleringsferje siden søndag 22. april, melder trafikkselskapet Boreal at denne endelig kommer på plass onsdag morgen.

"Løkta" fra onsdag morgen Onsdag morgen blir det den gamle kjenningen "Løkta" (30 pbe) som tar opp suppleringsruta.

Rederisjef Egil Pettersen i Boreal berefter dette overfor Herøyfjerdingen tirsdag kveld.

Tidligere i dag uttalte Egil Pettersen til Herøyfjerdingen at Boreal satset på å sette inn bilferja "Tomma" i supplering allerede i dag tirsdag middagstid.

For deretter å la "Løkta" ta over fra onsdag morgen. Slik gikk det ikke, men nå er det gode nyheter at suppleringen endelig er på plass onsdag morgen.

"Lørdagssupplering" Godt nytt er det også at Boreal melder at selskapet innfører suppleringsrute på lørdager i Herøysambandet allerede 9. juni.

Dette er en uke tidligere enn tidigere planlagt, og skyldes en henvendelse fra ordfører Arnt Frode Jensen.

9. juni er det nemlig stort jubileums-arrangement i Brasøy.

Jubileums-arrangement i Brasøy Det er Brasøy grendeutvalg som står bak arrangementet i forbindelse med Herøy kommunes 150-årsjubileum.

"Uten suppleringsferge blir det vanskelig for tilreisende å komme seg til og fra", skriver ordfører Jensen i et brev til rederisjef Egil Pettersen.

Som kjent er det ikke suppleringsrute i herøysambandet på lørdager, med unntak om sommeren.

Sen-ferje under Herøydagan Ordføreren har også bedt Boreal sette opp en ferje med avgang fra Flostad klokken 22 lørdag 30. juni.

Rett etter at Wenche Myhre er ferdig med sin forestillingen i Herøyhallen. Dette har kommunen foreløpig ikke fått tilbakemelding på.

Du finner rutetabellen for herøysambandet HER.