”Streetlight” har spilt sammen i to år, til tross for medlemmenes unge alder på 19 og 20 år.

Trio Trioen består av Sindre Jørgensen Mathisen på bass og sang, Louai Bye (gitarer) og fotballspillende Einar Solfjell på trommer og sang.

2012 har vært et ubetinget gjennombruddsår for bandet, som startet året med å kvalifisere seg til den norske finalen i ”Global Battle of The Bands”, som eneste nordnorske band i konkurranse med over 100 andre band.

Bandwagon Finalen gikk i Oslo 17. mars og der fikk bandet mange lovord for sin opptreden.

I mai ble ”Streetlight” månedsvinner i Helgeland Arbeiderblads musikk-konkurranse Bandwagon og kvalifiserte seg dermed som eneste band fra ytre Helgeland.

Shout Deres låt ”Shout” har i tillegg ligget på topp 10-lista på NRK P3 Urørt i flere måneder. Som om ikke det var nok, er også bandet svanger med en CD som vil komme ut til høsten.

Trykk HER for å høre  deres låter fra NRK Urørt.

Her kan du også laste ned fire av låtene deres.

Smittende spilleglede I følge en pressemelding spiller står bandet for smittende spilleglede og godt samspill, noe som skal gjøre enhver fest eller konsert til et bedre sted å være. Ikke dårlig, bare det.

Og fredag kan du sjekke at bandet holder hva det lover.

Spiller også til dans Klokken 21 står de på utendørsscenen på Danielholmen på Sør-Herøy og skal få de frammøtte i stemning, til Joddski entrer scenen noe senere.

Etter konserten spiller Streetlight til dans på ungdomshuset på Sør-Herøy.