- Klubbdressen har vært en skikkelig suksess og alle undergruppene og klubbens medlemmer er flinke til å bruke den når de representere klubben, sier leder i idrettslaget, Kirsti Iversen.

Iversen skryter ellers uhemmet av klubbens hovedsponsor og sier at Marine Harvest har vært en svært god støttespiller for klubben på mange områder.

- De bidrar sammen med mange andre sponsorer med penger i klubbkassa og sponser idrettslaget på mange områder. Et godt eksempel er det flotte taket over tribunen på Herøy stadion, sier Iversen.

Skaper identitet og tilhørighet
Kirsti Iversen sier til Herøyfjerdingen at det var et bevisst valg å prøve å få med hjørnesteinsbedriften i kommunen til å være med på sponsing av den nye treningsdressen.

- Samtidig som klubbens medlemmer viser at de er stolte av klubben viser de også at de er stolte av kommunens hjørnesteinsbedrift. Dette vises også tydelig når klubbens medlemmer deltar på ulike turneringer rundt omkring i landet, sier Kirsti.

Kjøpes på sportsbutikken
Klubbdressen kan kjøpes av alle medlemmer i idrettslaget og selges på sportsbutikken i Herøysenteret. Kurt Arild Nilsen forteller at de fremdeles har en god del dresser i ulike størrelser.

- Det er bare å komme innom butikken og prøve den før dere eventuelt kjøper den. Den selges for 500 kroner for voksne og kroner 350 for barn og dette er samme pris som det har vært hele tiden. I og med at vi er i gang med å bytte kjede fra MX-Sport til Sport 1 vil naturligvis de nye bestillingene av klubbdressene få en annen logo fra sportsbutikken, men de gamle vil naturligvis også bli brukt i mange år framover, sier Nilsen.

Idrettsfest på Herøy stadion_Marine Harvest tribunen.JPG

Marine Harvest Tribunen tar seg godt ut på Herøy stadion.