Revyen startet med at vi fikk presentert et friskt og freidig dansenummer i regi av "Tirsdagsklubben" som er et kjent innslag på omsorgssenteret. De ønsket å gi litt tilbake til folket etter at de vant kulturprisen og dermed hadde de tenkt seg på "Coopen" på Seløy for å underholde. Etter at polet kom på plass gikk visstnok også dansen mye lettere enn tidligere.

På Seløy møtte vi gjennomgangsfigurene Lillann og Peder, fint spilt av Aileen Paulsen og Leif-Henning Hansen. Disse to loste oss gjennom hele forestillingen på en stødig måte og serverte oss mange artige krumspring og innblikk i det som hadde skjedd i kommunen i det siste.

Vi fikk høre om en noe spesiell produksjon av 96 oktan bensin før vi tok turen til Brasøy og Husvær og ble presentert for et brettspill der det skulle avgjøres hvem som var best av de to kretsene. Solveig Heggheim gjorde for øvrig en meget god parodi på Inge Skauen i denne sketsjen. Det var Husvær som vant til slutt og den spesielle premien var at Husvær ble løsrevet fra Herøy og Husværsundbrua ble flyttet fra Brasøy til Tennvalen.

Ølbryggerkurs
Den prisbelønte lokale ølbryggingen gikk heller ikke upåaktet hen. Vi fikk møte Roger Håland og Roy Nilssen, fint spilt av Ole Tobias Tustervatn og Edvin Haugen i en morsom sketsj der vi ble presentert for mange finurligheter og ulike øltyper, og selvsagt slapp ikke Austbø unna denne gangen heller.

I og med at utgangspunktet var "Coopen" var det også naturlig at vi fikk innslag fra både Seløy Kystferie og Augustbryggo. Ingvild Håland og Sophie Larsen imponerte i denne sammenheng med flere flotte sangnummer fra "Augustbryggo". Det var også imponerende at klassen stilte med eget band på noen av låtene.

Skolens MOT-satsing hadde også fått sitt eget nummer, der det meste var snudd på hodet. Her gjorde Ingvild Håland og Solveig Heggheim en meget god figur som lærerne Lise Theimann og Kirsti Iversen.

"Munter Kålrabbi" og kommunesammenslåing
Revyen inneholdt totalt 12 rene revynummer i tillegg til flere musikkinnslag fordelt over to akter. I andre akt fikk vi blant annet høre om Herøy kommunes vennskapskommune "Munter Kålrabi", ferje, tunell og bruproblematikk mellom Herøy og Dønna før vi fikk i sketsjen om kommunesammenslåing fikk høre at Vegar Dalen foreslo å slå sammen Herøy med Hattfjelldal på grunn av de store tilskuddene til urbefolkningen der.

Treningskultur
I en av sketsjene fikk vi høre fire gutter klage over at "kvinnfolkan" hadde tatt helt av på treningsfronten og ikke tok kveld før de hadde vært tre turer på Åkvikfjellet, for deretter å ha trenet rumpe og lår. Til sist tok de seg like godt en joggetur rundt Solheim.

Alt i alt leverte 10. klasse på Herøy skole en meget god revyforestilling som samlet 420 publikummere på to forestillinger. All honnør til unge skuespillerne, revyforfattere, teaterinstruktør Kari Renate Nilsen og lærer Erlend Sjåvik for en flott stund.

Pengene som kom inn skal brukes til klassetur til våren med "Hvite busser" til Polen og Tyskland, der de blant annet skal besøke konsentrasjonsleirene fra 2. verdenskrig.