Suksess for lørdagskafè på bygdemuseet

Lørdagskafe

Herøyfjeringene tok vel imot Foreningen Møtestedets nye initiativ med kafe i fjøset på Herøy Bygdemuseum lørdag ettermiddag og gav stort fremmøte.

Roger Haaland fra Ølbryggerne i Herøy fortalte om ølbrygging og bød på smaksprøver av de gylne dråper innen allsangen der Ola Loe og Rolf Jørgensen var forsangere  på kjente Petter Dass og Sivertsen sanger. Loddsalget gav fine gevinster fra;  SPAR, THAILAND IMP, GALLERI SJØHOLT, HELGELAND MUSEUM og KREMMERHUSET, til de heldige vinnere.

Kaffe, saft og varm kakao, hjemmebakt sjokoladekake, syriske søte spesialiteter og duftende, lune vafler ble satt til livs mens praten gikk livlig rundt bordene i fjøset, som denne dagen var en koselig lokalhistorisk ramme om fellesskap og nærvær for unge og gamle i Herøy.

Undertegnede var sammen med det øvrige styret veldig fornøyd med dagen der mange også meldte seg inn i foreningen, og hun ser frem til igjen å ønske velkommen til kafe.
Det skjer lørdag den 30. mars, der ennå en eller flere lokale foreninger vil presentere seg og fellessangen vil tone i Fjøset på Bygdemuseet.

Neste gang prøver vi med  eventyrstund (høytlesning fra billedbok) for barna, samtidig som presentasjon/foredrag for de voksne.
 

Tekst: Inger Meyer
Foto: Jelena Budesa

 

 

Lørdagskafè2
Styreleder Inger Meyer ønsket velkommen
Lørdagskafè Roger2
Roger Håland holdt foredrag om ølbrygging

Annonser