- Det ble en strålende bålmarsj på Staulen på mange måter. Mye latter og god stemning gjorde sitt til at turgåerne strålte om kapp med sola.Bålplassen denne gangen var ved Jakobsen hagesenter som ligger fint til i løypa rundt Staulen. Denne gangen ble det utdeling av effekter til de som har vært med 5 eller 6 bålmarsjer. Premie for i år var en fin hofteveske med mange detaljer, og påbrodert JeSS, skriver Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

Alle som møtte på Staulen denne søndagen fikk en buff, eller multilue som er laget til JeSS spesielt. Det ble trukket vinnere fra hver marsj denne vinteren, samt to ekstra gevinster. I solveggen på Staulen ble det stekt sveler som turgåerne etter sigende satte stor pris på. Bålkaffe fra svartkjelen ble også servert.

Bålmarsj
- «Bålmarsj» som begrep har blitt lagt merke til utover vår kommune og det kan vi være stolte av, alle som deltar. Det er et enkelt tiltak som har vist seg å få mange ut på tur! JeSS må få lov til å takke alle som har deltatt på marsjene, enten alle marsjene eller noen. En gladnyhet til de som har 4 merker på kortet sitt, eller bare har lyst på en ekstra tur, så kan vi opplyse om at det blir bålmarsj i Husvær/Brasøy allerede kommende søndag den 12. juni. Da følger vi fergerutene og får et fint opplegg sør i kommunen vår. Vi gleder oss og kommer tilbake med detaljer om turen, avslutter Larsen.

Vinnere fra hver marsj:

Færøy: John Svendsen
Øksningan: Oda Nilsen
Seløy: Anne Britt Ruderaas
Tenna: Paula Nyrud
Nord-Herøy: Kirsti Iversen
Staulen: Jaap Rolfes

I tillegg ble det trukket to gevinster.

Blomst fra Jakobsens hagesenter: Helge Vold
Gevinst fra Seløy undervannservice: Ihab