Stort skumparty på fredag

skumparty2
Fredag kveld kan bli en nokså fuktig kveld, i positiv forstand. Da er det nemlig duket for stort skumparty på Herøy kunstgressbane, den første timen også for unger fra 5. til 7. klasse.
Miljøarbeider Kristine Kleven forteller at dette på en måte blir en videreføring av åpningen av det nye rådhuset tidligere på dagen.   - Klokken 19 åpner skumpartyet, og da kan unger som går fra 5. til og med 7. klasse være med. Men det selvsagtmulig også for eldre, gjerne forelde, å kaste seg uti skummet, forteller Kleven.   Første timen for de yngste De yngste kan forlyste seg med dans, musikk og lys-show fram til klokken 20. Da må de forlate partyet   - Da blir skummet høyere og aldersgrensen heves, slik at kun de som er begynt på ungdomsskolen og de som er eldre kan være med, forteller Kristine Kleven.   Hun har leid inn selskapet "Skumparty.no" som setter opp teltet sitt på Herøy kunstgressbane (ved Herøyhallen).   - Det er selvsagt anledning for personer over 20 år å bli med. DEt blir musikk og lysshow og folk kan danse i skummet, forteller Kleven til Herøyfjerdingen.   Hun opplyser at de blir kiosk i vestibylen til Herøyhallen. Her kan man også levere verdisaker man ikke ønsker skal bli skadet av skummet. (se antrekk under)   Priser: 5. - 7. klassinger: Kr. 50,- (kun mellom klokken 19 og 20) Ungdom: Kr. 150 for medlemmer i ungdomsklubben / kr. 200,- for ikke-medlemmer.   Hva er skumparty?

Fra "skumparty.no" har vi sakset denne forklaringen på hva skumparty er:
Et skumparty starter gjerne med at dj\'en setter folk i rette stemningen med mye sommerlåter og andre hits, så etter en tid starter skummaskinene og dekker alle med masse skum. Skumkanoner "skyter" skummet opptil 12 meter avgårde avhengig av modell, mens skumfoss monteres over danseområdet og produserer store skummengder som velter ned over de dansende.
Etter en tid ,når skummet har sunket, kjøres skummaskinen på nytt. slik gjentas det gjennom hele kvelden til en slags finale på slutten av kvelden da det kjøres max med skum.
Du tror kanskje at siden skummet lages av vann og skumvæske så kommer du til å bli kald, våt og klissete? Dette er feil, selv om du blir fuktig så er det ikke kaldt i skummet, det vil holde deg varm.   Antrekk: Det er vel ganske innlysede at du ikke skal ha på de fineste klær eller sko du har, det er ikke sikkert de blir ødelagt, men de kan bli misfarget og formløse etter å ha vært i skummet. for å si det litt røft, klær du kan hoppe på sjøen i uten at de blir ødelagt kan du trygt bruke på skumparty.   Ha på deg klær som tåler fuktighet, gjerne badetøy .og kanskje svømmebriller. Noen har fargerike regnfrakker og dykkermaske, ikke for at det er nødvendig, men for at det kan være moro.

Mobiltelefon kan bli ødelagt av fuktigheten i skummet, så ikke ha den med deg dit. Ringer kan det også være lurt å ta av før du går i skummet.   (Bildene er brukt med tillatelse fra skumparty.no)   Så da er det bare å ønske lykke til!   Kristine Kleven minner også om loppemarkedet 19. og 20. september og at ungdomsklubben tar imot lopper. Se "Relaterte nyheter" under.  
skumparty2
Det blir slike tilstander på Herøy kunstgressbane fredag.
skumparty1
Det ser da ganske morsomt ut, ikke sant?
skumparty4
skumparty6
skumparty8

Annonser