Trener Bjørn Are Hansen opplyser om at hjemmelaget spilte en meget god 1. omgang som endte med 6-0. Allerede etter seks minutter lå Sømna under med to baklengsmål etter at Jørgen Hågensen hadde sørget for begge målene. Etter 17 minutter var det Ole-Jakob Aaker Pedersen som satte ballen i mål og bare fire minutter senere var stillingen 4-0 etter at Bjørn-Tore Abs hadde funnet nettmaskene.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og etter 27 minutter var Jørgen på ferde igjen og satte inn sitt tredje mål, før debutant Håvard Børnes skåret omgangens siste mål. Ifølge trener Bjørn Are kom Børnes inn fra benken og skåret målet etter sitt første spark på ballen.

Ifølge Hansen kunne hjemmelaget fort ha skåret seks mål i andre omgang også, da det var flere av flere av spillerne som misset på store sjanser. Han er selvsagt uansett fornøyd med å vinne 8-0 i første kamp. I 2. omgang var det Ole-Jakob som skåret sitt andre mål etter 59 minutter før Jørgen satte inn sitt fjerde mål etter 84 minutter.

Neste kamp blir borte mot Radaasen fra Sandnessjøen den 8. september kl. 18.00.