Mye av programmet for kvelden bestod av en mannekengoppvisning der hele 17 damer viste fram klær fra Kristina_boutique i Herøysenteret. Modellene bestod av damer i alle aldre fra mange forskjellige land, og de gjorde i følge Erika Puzienė i Herøy frivilligsentral en fantastisk jobb med å vise fram de flotte klærne fra butikken til Kristina Stoniene. Klærne ble vist fram i flere omganger med ulike tema, som blant annet kjoler og turklær.

Erika utgjorde sammen med Laila Furu Vold, Lise Theimann og Kirsti Iversen arrangementskomitéen. Hun forteller at det også var flere andre til stede som viste fram det de holder på med. Kateryna og Eedita fra Frisør Vilke var på scenen og ordnet håret til Sofie Vibe. Kremmarhuset var med og stilte ut ulike produkter og Bodil Blix var der og viste fram sine flotte vesker. Berit Johansen informerte om fotterapi og Silje Wang og Siv Hestmark bidro med zumba og informerte om sitt treningstilbud. Andrea Hansen fra Frisklivssentralen var også der og informerte om hva de kan bidra med.

- Vi hadde også kaker og kaffe og hadde mange gode sponsorer. Disse var Mowi, Herøydagan, Spar, Herøy Bil & Maskin, Seløy Sjøfarm og Kvinnenettverket Noor – HALD. Dette var en stor suksess og vi vil garantert arrangere flere slike kvelder, minst en gang i året, avslutter Erika Puzienė.

Foto: Erika Puzienė