Stor deltakelse på Barnefestival i Herøy

Barnefestivalen 2019_maling

Menighetene i HALD-kommunene arrangerte den årlige Barnefestivalen for 10. gang i helga, denne gangen i Herøyhallen.

Det er ikke forhåndspåmelding til festivalen og det er derfor alltid knyttet en viss spenning med hvor mange som kommer. Allikevel har festivalen vokst hvert og i år var det rundt 200 barn som deltok, i tillegg til 30-40 ungdommer. Mange voksne var selvsagt også tilstede, både som medhjelpere og som deltakere sammen med ungene sine. Dette var tredje gangen festivalen ble arrangert i Herøy.

Barnefestivalen inneholder en rekke spennende aktiviteter for ungene og stiller blant annet med både stor legobinge, hoppeslott, dans, speiding, T-skjortemaling og klatring. I tillegg kjøres det også et eget program fra scenen.

Bruktlekebutikk
Barnefestivalen har også en bruktlekebutikk, der gjestene både kan donere leker de ikke bruker, og kjøpe med seg noen leker.

Inntektene i år gikk til TV-aksjonen, som støtter CAREs arbeid med kvinner i sårbare områder. Dette tiltaket innbrakte 2500 kroner til TV-aksjonen.

Herøy kirke var også åpen for de som ville ha litt ro i løpet av dagen. Her ble det også åpnet en utstilling med maleri som var laget av deltakere på flerkulturelt maleverksted for kvinner i regi av Peacepainting og frivilligsentralen.

Her er noen bilder fra arrangementet.

Foto: Trine Heggheim

 

Barnefestivalen 2019_hoppeslott
Hoppeslott er alltid en populær aktivitet.
Barnefestivalen 2019_Herøy barnekor
Herøy barnekor på scenen.

  1 / 22 
 
Barnefestival i Herøyhallen 
Barnefestival i Herøyhallen
 


Annonser