Halvannen time tok onsdagens massemønstring av musikktalentene i Herøy kulturskole, men det var minutter som virkelig føyk av sted.

Se facebook-album For her var det bare høydepunkter.

Se vårt facebook-album med bilder av samtlige opptredende.

Fra rektor i kulturskolen Reidar Moursund ønsket velkommen og introduserte første nummer med Ingvild Håland som sang ”Crazier” til Sunniva Dahl Pettersen, Kristiane Lenning og Vilde Paulsen avsluttet med ”Hold my hand”.

Variert Repertoaret bredte seg fra gamle tradisjonelle norske barnesanger, via irske toner og norsk populærmusikk til mer tøff rockemusikk.

Vi fikk oppleve fem band, hvor det ene bandet bød på en instrumental og mange dyktige sangere.

Til flere av disse hadde Reidar Moursund laget playback og til andre sanger spilte han selv gitar.

I sentrum Men hele tiden var det kulturskolene-elevene som sto i sentrum for oppmerksomheten.

En av elevene i Herøy kulturskole, Kristin Heggheim får sin undervisning på klassisk piano i Kulturskolen i Alstahaug ved at Herøy kulturskole leier tjenesten derfra.

Over 20 numre Med vel 20 varierte numre var det morsomt å se at de opptredende var klar til ny framføring tett etter at foregående nummer var ferdig.

Dermed kom numrene nærmest på løpende bånd.

Fornøyde elever Etter konserten var det fornøyde elever som kunne puste lettet ut i trygg forvisning om at alt gikk veldig godt.

- Jeg tror ungene var fornøyde etter konserten. Jeg syns også selv at ting gikk fint, spesielt med tanke på at vi ikke rakk å gjennomføre generalprøve, sier Reidar Moursund som mottok blomster fra foreldrerepresentantene Ann-Kristin Lenning og Arnt Erling Paulsen.

God hjelp Moursund benyttet anledning til å takke både de opptredende og hjelperne i kulissene, nemlig Fredrik Olsen som hadde ansvaret for lyd og lys.

Han hadde god hjelp av Sigve Edvardsen og Sigurd Sjåvik under konserten og med rigging.

På sommer-radio Fram mot sommeren blir det lagt vekt på å få spilt inn alle numrene.

Disse blir det da gjenhør med på "Kulturskolens sommer-radio" som kommer på lufta i juni.