Stor bredde på idrettsfest

idrettsfest_minste1
Torsdagens idrettsfest i Herøy IL markerte større bredde i idrettslaget enn tidligere med både fotball, badminton, bordtennis, handball og motocross under HIL-paraplyen.
Leder Kirsti Iversen ledet årsfesten i Herøy IL torsdag ettermiddag med rundt 150 unger og voksne til stede i aulaen i Herøy sentralskole.

Allsidige ungdommer - Og våre medlemmer er svært allsidige. Først på festen skal vi høre Herøys bidrag under UKM-finalen i Bodø og de som står for dette er medlemmer i HIL, sa Iversen da hun introduserte Kenneth Hanssen som alene med sin gitar framførte ”Heaven” av Brian Adams.

Sandra Jets Deretter var det jentebandet ”Sandra Jets” (Sandra Edvardsen, Kristine Johansen, Sigrid og Terese Berglund, Kristin Heggheim og Britt Iversen) sin tur å imponere med fin sang og spill.

Motocross Motocross er blitt innlemmet i Herøy IL og i kveld fikk tre unge gutter fra det aktive motorsykkelsport-miljøet presentere sin gruppe og reklamere for flere medlemmer. Og de avsluttet med: ”Kom å se på når vi kjører. Det er dritkult.”

Bordtennis Bordtennis fikk også sin tilmålte tid hvor leder Erlend Sjåvik fortalte kort om idretten som nå tar en pause over sommeren. Bordtennis ble fra november medlem i Herøy IL.

Svein Lundestad hadde satt sammen en kort powerpoint-presentasjon som viste de ulike gruppene i HIL på både treninger og i konkurranser.

Handball Her fikk vi også vist fram handballgruppa som med sine trenere Lise Theimann og Gunn Lise Bjertnes Hanssen har holdt det gående et par år. Håndballspillerne spiller ikke i serie, men stiller opp i turneringer hvor de gjør sine saker bra.

Blomster til trenerne Til slutt fikk alle trenerne som var til stede sine blomster og ungene sine premier. Også trenerne for barnetrimmen, Sonja Salamonsen, Karina Holstad og Randi Iversen måtte fram for å få blomster for innsatsen.

Reflekser til ungene - I år har vi vært litt lure da vi bestilte premiering, sa Kirsti Iversen lurt da Svein Lundestad delte ut refleksarmbånd til alle frammøtte unger.

Før ungene slapp av gårde fikk de pølse med brød og saft å kose seg med.
idrettsfest_minste1
Refleksarmband var en morsom premie å få.
idrettsfest_barneidrettstrenere
Det vanket blomster til alle trenerne, her Karina Holstad (t.v.) og Sonja Salamonsen som trenere for barneidretten sammen med Randi Iversen.
idrettsfest_jenteband
Bandet "Sandra Jets" underholdt sammen med...
idrettsfest_kenneth_hansen
...Kenneth Hanssen.
idrettsfest_fotballtrenere
Svein Lundestad delte ut blomster også til fotballtrenerne Yngve Magnussen (f.v.), Lars Olav Mogård Larsen og Erlend Sjåvik.

Annonser