Leder i Herøy IL, Kirsti Iversen sier til Herøyfjerdingen at støtteforeninga er en fantastisk støtte for idrettslaget.

- Foreninga bidrar hvert år med et meget viktig tilskudd i lagskassa og bidrar på denne måten til god drift av idrettslaget, sier Kirsti.

- Vi er heldige i Herøy som har slike ildsjeler som står på år etter år. I Herøy er folk generelt flinke til å stille opp på ulike arrangementer, og jeg ønsker å takke alle som bidrar på ulike måter, sier en engasjert idrettslagsleder.

Støtteforening i 30 år?
Etter noen telefoner til tidligere medlemmer i støtteforeninga har vi funnet ut at foreninga sansynligvis har eksistert helt siden 1983-84. Dermed har kanskje støtteforeninga 20-års jubileum i år. Dersom dette stemmer passer det jo godt at de markerer sitt jubileum samtidig som Herøy IL, som ble stiftet i 1943, feirer 70 år. I starten foregikk møtene på tidligere Nord-Herøy skole, mens foreninga de siste årene har møttes på idrettsanlegget. Den første julemessa ble arrangert i 1987.

Samlet inn store summer
Dersom en tenker på alle julemessene som har vært arrangert gjennom disse årene skjønner vi at det er formidable summer denne foreninga har samlet inn til idrettslaget.

Alle er viktige bidragsytere
Hilde Olsen, som er en av damene i støtteforeninga, ønsker å takke alle som stiller opp i forbindelse med julemessa.

- I tillegg til oss som møtes en kveld i uka gjennom høsten har vi  mange som baker eller lager ulike produkter til julemessa. Vi ønsker å takke alle som bidrar, og det er svært viktig at vi har slike støttespillere. De siste årene har vi solgt mer mat enn tidligere, og det er tydelig at folk setter pris på å få kjøpt seg hjemmebakt lefse eller kaffebrød, sier Hilde Olsen.

- Vi må også få takke et fantastisk næringsliv som alltid stiller opp med flotte gevinster, avslutter Olsen.

Ønsker alle som medlemmer i Herøy IL
Kirsti Iversen har en drøm om å få alle herøyfjerdinger som medlemmer i Herøy IL.

- Vi trenger alle som medlemmer, enten som aktive eller som støttemedlemmer, sier Kirsti.

- Er det noen som ønsker å bli medlem er det bare å sende en epost til meg på kirstiiv@yahoo.no eller ringe meg på telefon 91880744, så skal jeg ordne medlemskap.

Det koster bare 100 kroner i året å være medlem, og medlemskapet i Herøy IL gir dessuten gode rabatter på MX-sport hos Kurt Arild. Det tjenes derfor fort inn, avslutter leder Kirsti Iversen.