Støtt innsamling til kreftsaken

Krafttak mot kreft

Frivilligsentralen, i samarbeid med Kirsti Iversen arranger denne uken innsamling til kreftsaken.

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Dette er en felles stor dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

Krafttak mot kreft foregår fra 6. til 14. mars i 2021. Normalt besøker nærmere 20 000 bøssebærere norske husstander for å samle inn penger til viktig kreftforskning og tilbud til de som er berørt av kreft. En stor andel av våre bøssebærere er russ, i tillegg til bygdekvinnelag, frivilligsentraler, andre lag og foreninger og bedrifter.

Heldigital aksjon i 2021
- Vi er opptatt av smittevern for alle. Selv om vi håpet i det lengste at det skulle være mulig å gjennomføre en dør til dør-aksjon i år, har vi tatt den tøffe beslutningen om å ikke banke på dører denne gangen. Men kreft tar ikke pause, og vi gjør alt vi kan for å gjennomføre aksjonen på best mulig måte – digitalt. For å nå målet om at flere skal overleve kreft, og for å nå ut til alle som vil gi, trenger vi din hjelp, opplyser arrangørene på Kreftforeningens nettside.

Gi til bøsser eller VIPPS
- Vi har opprettet to digitale bøsser på Herøy der folk kan gi til aksjonen. I tillegg kan man også bidra på VIPPS til Vippsnummer 471010. Jeg håper vi klarer å samle mest mulig aksjonen. På grunn av koronapandemien er det for tiden lite fokus på denne aksjonen, men det er i hvert fall like stort behov. Dette er en kjempeviktig sak.

- Vi ber derfor herøyfjerdingene om å være rause og gi så det svir, sier Jelena Budesa.

For å gi penger de digitale bøssene kan dere trykke på linkene nedenfor.

Herøy kommune sin digitale bøsse
Kirsti Iversens digitale bøsse

VIPPS til 471010

Annonser