Stjernepremiere på filmen

premiere_jenter_paa_loeper
Festkledte gjester med alkoholfri champagne ventet spent på å få se filmen "Kjærlighet på pinne" av og med Herøy ungdomsklubb mandag ettermiddag. Men først måtte de vente på hovedrolle-innehaverne som ankom som stjerner.
Det glitret og bliztset som om det var filmstjerner som ankom. Ole-Christoffer Olsen og Leif Lundestad gikk da også på rød løper at de ankom førpremiere på Herøy ungdomsklubbs film ”Kjærlighet på pinne” tirsdag ettermiddag.
 
Det var høy sigarføring og stor stemning da Herøy ungdomsklubbs mye omtalte homse-filmen ”Kjærlighet på pinne” hadde førpremiere med presse og inviterte gjester på klubbhuset tirsdag.
 
Rød løper
Hovedrolle-innhaverne Ole-Christoffer Olsen og Leif Lundestad ankom premieren festkledte i en sort kabriolet og kunne stige ut på den røde løperen.
 
Der ventet et trettitalls forventningsfulle gjester og medskuespillere med applaus og alkoholfri champagne i høye glass.
 
Og la det være sagt med en gang: Dette er en viktig film om homofili og ungdom. Og da den ble vist på ungdomsklubben i Herøy tirsdag var stemningen høy og latteren satt løs.
 
For selv med et så viktig og vanskelig tema, så er det humor i filmen. Og uendelig mye såre følelser. Deler av filmen har beklageligvis dårlig lys og uklar lyd.
 
Kirkebryllup
Kort fortalt handler filmen Eskil (spilt av Ole-Christoffer Olsen) og Jonas (Leif Lundestad) som blir forelsket i hverandre og lever ut sin kjærlighet.
 
Deler av bygda tar avstand fra dette, mens det også er gode venner av guttene som støtter dem. Vi opplever guttene i ulike situasjoner i flott natur med fin musikk.
 
Noen kompiser av Eskil prøver å koble ham med en jente, men han er ikke interessert. Men det vet ikke Jonas, som tror at Eskil har vært sammen med en jente.
 
Det fører til såre følelser og tårer, men etter en stund får Jonas vite hvordan tingene er fatt og guttene finner tilbake til hverandre.
 
Filmen ender med at Eskil og Jonas får gifte seg i Herøy kirke med sogneprest Annette Stenseng tilstede i filmen.
 
God stemning
Tirsdag kveld var sogneprest Stenseng blant de inviterte og hun hadde også med seg yngste skudd på stammen, fem måneder gamle Ragnhild.
 
Og sammen med et trettitalls inviterte sa hun filmen med Ragnhild på fanget. Flertallet av publikummerne var medlemmer av ungdomsklubben, mange har roller i filmen.
 
Underveis var det tydelig at mange moret seg stort over de ulike scenene. Latteren satt løst.
 
De to hovedrolleinnehaverne har vært med på å redigere filmen og har allerede sett den noen ganger.
 
- Vi syns vel at den har blitt bedre enn vi først trodde, og det har vært artig å jobbe med den. VI har fått mange positive reaksjoner og kommentarer fra folk.
 
Men noen videre filmkarrierer har vi ikke lyst på, uttalte Ole-Christoffer Olsen og Leif Lundestad før maten kom på bordet og feiringen tok til.
 
premiere_jenter_paa_loeper
Med alkoholfri champagne i glassene er disse jentene spente på filmen: Fra venstre Anja Albrigtsen, Maren Nyrud, Helene Heggheim, Terese Berlund, Zevar Mustafa, Maria Larsen og Kristine Johansen.
premiere_ole_og_leif
Ole-Christoffer Olsen (t.v.) og Leif Lundestad spiller de to hovedrollene i filmen og ankom premieren som stjerner.
premiere_yngste_paa_fest
Sogneprest Annette Stenseng spiller seg selv i filmen og hadde med seg 5 måneder gamle Ragnhild på premieren. Til venstre Maria Larsen og til høyre Helene Heggheim.
premiere_foer_filmen
Miljøarbeider Kristine Kleven (t.v.) er den som har dratt filmarbeidet igang og ledet arbeid. Det rådet spent stemning før premieren.
premiere_guttene
Leif Lundestad (t.v.) spiller Jonas, mens Ole-Christoffer spiller Eskil. Her i en scene fra filmen.
premiere_champagne
Etter visningen ble det sprettet mer alkoholfri champagne....
premiere_champagnesprut
...og så ble det sprutet litt på publikum.

Annonser