Stilige ungdommer på ball

ball_polonese3
De var usedvanlige stilige, de innpå 50 ungdommene fra Herøy, Dønna og Vefsn som gikk polonese i Sør-Herøy ungdomshus sist fredag kveld. Og musikken var "live" med 10 unge strykere fra Leirfjord.
Mange hadde gledet seg lenge og alle hadde pyntet seg til nyttårsballet sist fredag. Det var Herøy ungdomsklubb med Kristine Kleven og styret i spissen som på denne måten utfordret ungdommene.

Og de unge tok utfordringen. I flotte kjoler og fine dresser var det nesten som å være i en annen tid.

På kjøkkenet var Jannicke Edvardsen og Stine Sandvær Marthinussen i hektisk arbeid med å lage mat til 50 gjester.

- Vi åpnet dørene klokken 19, og klokken 20 be middagen servert, nemlig kyllingsalat med  fruktcoktail til dessert, forteller Kristine Kleven.

Polonese Og deretter kom polonesen.

I god gammel tradisjon stilte ungdommene opp i salen og på scenen tok et levende lite strykeorkester fra Leirfjord plass: Leirfjordstrykerne.

Anført av Bjørn Eilif Hansen og Kristine Kleven  gikk det tur i tur til musikken. Og etter den lange polonesen ble ungdommene utfordret til å danse polka.

Leirfjordstrykerne måtte returnere etter bare et par numre fra scenen. Resten av kvelden var det tradisjonell ungdomskveld.

Blant annet lekte "festdeltakerne" stol-leken og de danset limbo.

Men - forteller Kleven:

- Vi hadde en del kåringer å bekjentgjøre: Kveldens danseløve: Stian Lorentsen Kveldens gentleman: Bjørn Eilf Hansen. Peneste hårfrisyre: Kristine Kleven Peneste kjole; Kristine Lynghaug Peneste dress: Emil Reinertsen


Og deltakerne kom til festen sammen med en jente eller gutt. De som hadde bedt med en fra det andre kjønn var med i kåringen av "Peneste par". Helene Heggheim og Arben Holstad fikk den premien fredag.
ball_polonese3
Stilige ungdommer danser polonese på nyttårsballet.
ball_polonese1
På lang lang rekke starter polonesen før den utvikler seg med ulike turer.
ball_strykere
Musikken til polonesen ble besørget av Leirfjordstrykerne.
ball_ved_bordet1
Middagen er spist og stemningen rundt langbordet er god.
ball_jannicke
Her setter Jannicke Edvardsen fram desserten.

Annonser