Foruten arrangørklubben Herøy deltok det spillere fra klubbene Kolvereid, Grong, Rissa, Leksvik, Nesna og Sandnessjøen. Totalt var det 75 spillere i aksjon i helga der det ble spilt rundt 175 kamper. Hele 46 av spillerne kom fra Herøy.

Torgeir Lenning forteller til Herøyfjerdingen at arrangementet har gått vedlig fint, men mange kamper på litt for få spillere fører til at det blir litt forsinkelser.

- Spillerne må få litt tid til å hente seg inn når de får flere kamper etter hverandre i et tett kampprogram. Alle kamper registeres ellers i et eget dataprogram og dette er et krav dersom stevnet skal bli godkjent og det skal gis rankingpoeng, sier Torgeir.

Det virket ellers som om alt løste seg fint og at de fleste tok sin tørn som dommere (tellere) når kampene ble spilt. For en utenforstående virket det som om det var en god tone mellom alle spillerne og at alle gjorde sitt beste for å få kampene avviklet så effektivt som mulig.

Mange talenter
Badmintongruppa i Herøy IL har mange gode dyktige spillere og dette tyder på at det jobbes godt i alle plan. Det er vanskelig å trekke ut noen spesielle, men vi kunne ikke unngå å la oss fasinere av spillet til Arben Holstad. Han vant alle kamper han spilte og viste til tider et imponerende spill uten at dette gjør de andres prestasjoner noe mindre.

Hele familien i sving
Hos familien Lenning på Herøy dreide det meste seg om badminton i helga. Både Torgeir og Ann Kristin var opptatt i arrangementskomiteen i tillegg til at de begge spilte kamper i flere klasser. Alle barna, Signe, Elias og Kristiane, var også med og spilte og det må man jo si er imponerende. Flere av dem kan også vise til sterke resultater.

I finalen i klasse mixed double senior klasse C fikk vi et morsomt oppgjør med tre blad Lenning i sving i en og samme kamp. Her møtte ekteparet Ann Kristin og Torgeir sin datter Kristiane som spilte sammen med Torleif Hov Grønbech. Kampen endte for øvrig med seier til ungdommen, noe som kanskje i et kort øyeblikk kan være tungt å akseptere for den eldre garde.

Her finner dere alle resultater fra Marine Harvest cup
Trykk her