Kent Roger Sandvær var med på turen og rapporterer om godt spill og gode resultater. Fra Herøy deltok Signe Lenning, Dorthe og Nila Lorvik og Marius Storrø-Sandvær. Disse spillerne er i alderen 15 til 17 år og er derfor yngre enn mange av de spillerne de måtte spille mot.

- Vi var med på et sammensatt lag med en spiller fra Trondheim, en fra Skrim og to fra Frogner. Vi var også det yngste laget av totalt 11 lag. NM for junior er for spillere i klasse U19 og nedover. I en lagkamp spilles det fem kamper med herresingle, damesingle, damedouble, herredouble og en mixed double, sier Kent Roger Sandvær.

- Vi spilte i pulje med Bergen, Moss 2 og 3 og Kristiansand. Vi slo Bergen og Moss 2 og 3 og mot Kristiansand stod det 2-2 i resultat før siste kamp. Den tapte vi med minst mulig margin i en tett 3-setters kamp som endte med 26-28 i siste sett. Vi var derfor svært nær en finaleplass, men endte i stedet opp i bronsefinalen mot Moss 1. Der tapte vi mot et utrolig sterkt lag med 1-4. Marius og Nila vant blant annet en kanonkamp i mixed double mot et veldig sterkt par som bestod av Mina Korsung og Elias Ausen. Elias er ranket som nrummer 16 i seniorklassen i mix. Sifrene ble 16-21, 21-19 og 22-20, sier Sandvær.

- Nå venter forbundssamling i Kristiansand for Marius og Barents Winter Games i Bodø for Nila, Dorthe, Signe, Linnea Prestø, Alexander Hansen og Mats Bernhoff, avslutter Kent Roger Sandvær.

Foto: Kent Roger Sandvær