Det deltok 95 spillere under årets cup og av disse var det 25 spillere som kom fra andre klubber enn arrangørklubben. Dette er ikke trener Torgeir Lenning helt fornøyd med.

- Dessverre opplever vi at vår turnering kolliderer med andre turneringer som ligger nærmere klubbene i Trøndelag. Dette er selvsagt synd, men vi skjønner jo hvorfor de ikke kommer til oss, sier Lenning.

Arrangørene retter en stor takk til alle som bidrar i komiteer, sekretariat og sponsorer. Ikke minst takker de sitt fantastiske publikum.

- Det er flott å se at foreldre, besteforeldre, onkler og tanter stiller opp når vi samler alle våre spillere til høstens store badmintonbegivenhet på heimebane. Vi hadde også et loddsalg som alene innbrakte hele 4500 kroner og det er vi veldig fornøyd med, sier leder Astrid Reinertsen.

Emil vant A-klassen
Emil Pettersen bor i Namsos, men står fremdeles registrert i moderklubben Herøy. Under årets Marine Harvest Cup vant han i senior A, som er den tøffeste klassen. Dette gjorde han til tross for at han etter eget utsagn trener lite badminton for tiden. Tidligere hevdet Emil seg meget godt på resultatlistene og etter seieren sier han at han har planer om å finne seg en klubb der han bor og begynne å trene igjen.

Tøft nivå i Danmark
Live Hov Grønbech har forrige uke trent i Oslo sammen med spillerne fra Haugerud og trener Sondre Flaaten Jørgensen. I helga har de beste fra talentteamet prøvd seg i E-klasse turnering i Danmark.

Live forteller at møtet med spillerne på europeisk toppnivå i U15 var tøft. Det ble spilt cup og dermed var det vinn eller forsvinn. Hun tapte dessverre alle sine kamper og møtte blant annet en engelsk jente i single som spilte seg til kvartfinale.

Til helga skal også Elias Lenning reise sammen med trener og far Torgeir til Danmark. Da skal han delta i ei turnering som heter Denmark junior og spille double sammen med en spiller fra Polen. De skal spille i M-klassen, som er en lettere klasse enn E-klassen (elite).