- Vi er inne i et generasjonsskifte i Herøys badmintonmiljø.

Derfor hadde jeg ikke trodd på så gode resultater som det ble, sier en meget fornøyd leder i bamintonklubben Torgeir Lenning til Herøyfjerdingen.

Dobbelt Herøy Og spesielt er det de unge jentene som overrasker med gode resultater.

I konkurranse med mange gode spillere gikk blant annet Elisa Zahl Johansen helt til topps i jentenes 13-årsklasse.

Og på andreplass - og taptende finalist - finner vi en annen herøyjente, nemlig Ingvild Håland.

På lista finner vi også både Louise Prestø (3. plass), Anne-Berit Iversen (5. plass) og Kristiane Lenning (7. plass).

Live i tre finaler Også i jentenes 11-årsklasse gjorde våre jenter det sterkt. Live Hov Grønbech måtte se seg slått i finalen mot Silje Aasland fra Leksvik.

På en sterk tredjeplass kom Frida Prestø fra Herøy.

Men Live slo samme Aasland i jentenes finale i klassen for 13-åringer.

Samme Live vant også jentenes doubleklasse for 13-åringer sammen med Frida Prestø.

Tredjeplasser i jentedouble Også i 15-årsklassens doublekonkurranse ble det gode plasseringer for herøyfjerdingene.

Både Kristiane Lenning/Louise Prestø og Ingvild Håland/Elisa Z. Johansen besatte tredjeplassen.

I dag er det kun tre voksne spillere i Herøy-klubben, nemlig Stian Prestø, Torgeir Lenning og Arben Holstad.

Seier i herredouble Sistnevnte i landslagsklasse og han bet godt fra seg også i helgen. Sammen med Stian Prestø vant han double klasse B.

Arben fikk også 5. plass i herrerens øverste klasse i single. Det kan også nevnes at Dan Frede Dahl - som nå spiller for Rana) fikk 5. plass i herrenes B-klasse.

Elias i finalen I samme B-klassen fikk Stian Prestø 17. plass, mens Torgeir Lenning besatte 5. plassen i herrenes C-klasse.

I guttenes 11-årsklasse spilte Elias Lenning seg fram til finale, men måtte se seg slått av en spiller fra Rissa. Her tok Børge Håland fra Herøy 3. plass.

Stevnet samler rundt 200 spillere fra hele landet, i tillegg til noen svenske klubber.