Etter en pause i sommermånedene er det igjen klart for nye spinningøkter. Fra tirsdag 29. august 2023 startes det opp med spinningøkter på tirsdager og torsdager. Spinningsøktene gjennomføres fra kl. 19 - 20 og det er plass til 10 deltakere på hver økt.

Påmelding med med egen app
Treningssenteret benytter appen Boost System for påmelding og den kan lastes ned på App Store eller Google Play. Alle registrerte medlemmer kan logge seg på denne appen og booke seg inn på de dagene det foregår spinning. Appen brukes også til å åpne døra. For at alle skal få lik sjanse er det ikke mulig å registrere seg tidligere enn en uke på forhånd.

Systemet praktiserer ellers prinsippet om først til mølla. Når det er fullt havner man på ei venteliste og kan få plass dersom noen melder avbud. Det er viktig at avbestillinger gjøres så tidlig som mulig slik at andre deltakere får mulighet til å overta plassen.

Treningssenteret er ellers åpent for individuell trening alle dager uten påmelding fra klokken 06.30 til 22.00, med unntak av enkelte helligdager.

Trykk her for mer informasjon on treningssenteret Sprut.

Spinning
Spinning er et registrert varemerke for en type kondisjonstreningsprogram hvor deltakerne trener i lag på spesialbygde kondisjonssykler, ofte kalt spinningsykler. Treningen foregår vanligvis på treningssentre der laget blir ledet av en instruktør gjennom et planlagt forløp av sykling til musikk. (Kilde: Wikipedia)