Starter med spinning igjen

Ny organisering av treningssentret

Mandag 23. september kl. 20.00 startes det opp igjen med spinningøkter i treningssenteret Sprut i kjelleren på Herøy omsorgssenter.

Etter en pause i sommermånedene er det igjen klart for nye spinningøkter.

To økter på sikt
Fra mandag 23. september startes det opp med å kjøre spinning på mandager. På sikt er planen at det også skal kjøres økter på onsdager, men foreløpig er ikke dette klart. Spinningsøktene gjennomføres fra kl. 20 - 21 og det er plass til 10 deltakere på hver økt.

Påmelding på nett
Treningssenteret benytter et bookingssystem og de som skal delta på spinningøktene må derfor melde seg på via nett. Alle registrerte medlemmer kan logge seg på portalen og booke seg inn på de dagene det foregår spinning. For at alle skal få lik sjanse er det ikke mulig å registrere seg tidligere enn en uke på forhånd.

Systemet praktiserer ellers prinsippet om først til mølla. Når det er fullt havner man på ei venteliste og kan få plass dersom noen melder avbud. Det er selvsagt viktig at avbestillinger gjøres så tidlig at andre deltakere har mulighet til å få plassen.

Trykk her for å få oversikt over treningsøktene og bestill plass. Man må logge seg på i menyen oppe til venstre for å bli registrert på timen.

Treningssenteret er åpent fra kl. 07.00 - 22.00.

Priser

Årsmedlemsskap (avtalegiro med 257 kr/mnd) 3 075 kr
Halvårsmedlemskap (kontant) 2 000 kr
Månedsmedlemskap (kontant) 400 kr
Sommermedlemskap ( 2 mnd.) 500 kr
Kort 50 kr

 

Spinning
Spinning er et registrert varemerke for en type kondisjonstreningsprogram hvor deltakerne trener i lag på spesialbygde kondisjonssykler, ofte kalt spinningsykler. Treningen foregår vanligvis på treningssentre der laget blir ledet av en instruktør gjennom et planlagt forløp av sykling til musikk.

Kilde: Wikipedia

Ny organisering av treningssentret
Mandag 23. september startes det opp igjen med spinningøkter på treningssenteret Sprut.

Annonser