Ann Kristin Lenning  og Roar Aune fortsetter som frivillige instruktører i spinning. Etter en pause i sommermånedene er det igjen klart for nye spinningøkter i løpet av høsten.

To økter i uka 
Fra mandag 20. august startes det opp med å kjøre spinning hver mandag og onsdag. Spinningsøktene gjennomføres fra kl. 20 - 21. Det er plass til 9 deltakere på hver økt.

Påmelding på nett
Treningssenteret benytter et bookingssystem og de som skal delta på spinningøktene må derfor melde seg på via nett. Alle registrerte medlemmer kan logge seg på portalen og booke seg inn på de dagene det foregår spinning. For at alle skal få lik sjanse er det ikke mulig å registrere seg tidligere enn en uke på forhånd.

Systemet praktiserer ellers prinsippet om først til mølla. Når det er fullt havner man på ei venteliste og kan få plass dersom noen melder avbud. Det er selvsagt viktig at avbestillinger gjøres så tidlig at andre deltakere har mulighet til å få plassen.

Trykk her for å få oversikt over treningsøktene og bestill plass. Man må logge seg på i menyen oppe til venstre for å bli registrert på timen.

Treningssenteret er åpent fra kl. 07.00 - 22.00.

Priser

Årsmedlemsskap (avtalegiro med 257 kr/mnd) 3 075 kr
Halvårsmedlemskap (kontant) 2 000 kr
Månedsmedlemskap (kontant) 400 kr
Sommermedlemskap ( 2 mnd.) 500 kr
Kort 50 kr

 

Spinning
Spinning er et registrert varemerke for en type kondisjonstreningsprogram hvor deltakerne trener i lag på spesialbygde kondisjonssykler, ofte kalt spinningsykler. Treningen foregår vanligvis på treningssentre der laget blir ledet av en instruktør gjennom et planlagt forløp av sykling til musikk.

Kilde: Wikipedia