Ann Kristin Lenning  og Roar Aune har hele høsten vært frivillige instruktører i spinning. Etter en liten pause i jule- og nyttårsfeiringa er det igjen klart for nye spinningøkter i det nye året.

To økter i uka 
Fra onsdag 3. januar startes det opp med å kjøre spinning hver mandag og onsdag. Spinningsøktene gjennomføres fra kl. 20 - 21. Det er plass til 10 deltakere på hver økt, men dersom det blir stort press kan det bli satt opp flere økter i uka. 

Påmelding på nett
Treningssenteret har fått på plass et bookingssystem der de som skal delta på spinningøktene må melde seg på via nett. Alle registrerte medlemmer kan logge seg på portalen og booke seg inn på de dagene det foregår spinning. For at alle skal få lik sjanse er det ikke mulig å registrere seg tidligere enn en uke på forhånd.

Systemet praktiserer ellers prinsippet om først til mølla. Når det er fullt havner man på ei venteliste og kan få plass dersom noen melder avbud. Det er selvsagt viktig at avbestillinger gjøres så tidlig at andre deltakere har mulighet til å få plassen.

Trykk her for å få oversikt over treningsøktene og bestill plass. Man må logge seg på i menyen oppe til venstre for å bli registrert på timen.

Treningssenteret er åpent fra kl. 07.00 - 22.00.

Priser

Årsmedlemsskap (avtalegiro med 257 kr/mnd) 3 075 kr
Halvårsmedlemskap (kontant) 2 000 kr
Månedsmedlemskap (kontant) 400 kr
Sommermedlemskap ( 2 mnd.) 500 kr
Kort 50 kr

 

Spinning
Spinning er et registrert varemerke for en type kondisjonstreningsprogram hvor deltakerne trener i lag på spesialbygde kondisjonssykler, ofte kalt spinningsykler. Treningen foregår vanligvis på treningssentre der laget blir ledet av en instruktør gjennom et planlagt forløp av sykling til musikk.

Kilde: Wikipedia