Starter med spinning igjen

Sprut treningssenter_6

Mandag 18. september kl. 20 er det igjen klart for oppstart av spinningøkter i treningssenteret Sprut. Nytt av året er at deltakerne nå melder seg på via nett.

Ann Kristin Lenning  og Roar Aune har i flere år vært frivillige instruktører i spinning. I vår ble også Janne Kristin Nilsen fra Brasøy med som frivillige instruktør da både Ann-Kristin og Roar var satt ut av spill.

To økter i uka i starten
Fra førstkommende mandag startes det opp med å kjøre spinning hver mandag  og onsdag. Spinningsøktene gjennomføres fra kl. 20 - 21. Det er plass til 9 deltakere på hver økt og dersom det blir stort press vil det nok bli satt opp flere økter i uka. 

Det er nå kjøpt inn helt nye spinningsykler og alt ligger derfor godt til rette for at deltakerne skal få godt utbytte av treningsøktene.

Nytt påmeldingssystem
Treningssenteret har fått på plass et bookingssystem der de som skal delta på spinningøktene kan melde seg på via nett. Alle registrerte medlemmer kan logge seg på portalen og  booke seg inn på de dagene det foregår spinning. For at alle skal få lik sjanse er det ikke mulig å registrere seg tidligere enn en uke på forhånd.

Systemet praktiserer ellers prinsippet om først til mølla. Når det er fullt havner man på ei venteliste og kan få plass dersom noen melder avbud. Det er selvsagt viktig at avbestillinger gjøres så tidlig at andre deltakere har mulighet til å få plassen.

Trykk her for å få oversikt over treningsøktene og bestill plass. Man må logge seg på i menyen oppe til venstre for å bli registrert på timen.

Treningssenteret er åpent fra kl. 07.00 - 22.00.

Priser

Årsmedlemsskap (avtalegiro med 257 kr/mnd) 3 070 kr
Halvårsmedlemskap (kontant) 2 460 kr
Månedsmedlemskap (kontant) 513 kr
Sommermedlemskap ( 2 mnd.) 500 kr

Spinning
Spinning er et registrert varemerke for en type kondisjonstreningsprogram hvor deltakerne trener i lag på spesialbygde kondisjonssykler, ofte kalt spinningsykler. Treningen foregår vanligvis på treningssentre der laget blir ledet av en instruktør gjennom et planlagt forløp av sykling til musikk.

Kilde: Wikipedia

Sprut treningssenter_6
Treningssenteret har nå fått helt nye spinningsykler.

Annonser