- Gatekjøkkendrift er i dag vår første satsing og vi vil i løpet av våren ha hentet tidligere Henriksens gatekjøkken og senere det tilhørende venterommet fra Sandnessjøen, forteller Trygve Gjengaar til Herøyfjerdingen.
Klare i dag Men firmaet HeDo Mat og Service DA er registret i Brønnøysund-registrene og egentlig klare for å ta oppdrag allerede i dag.

- Vi vil dele ansvaret slik at jeg vi ha ansvaret for gatekjøkkendrifta, mens Tautvydas skal være ansvarlig for eiendomsselskapet.

Han har drevet eget eiendomsfirma heime i Litauen og har mye erfaring med den type arbeid, forteller Trygve Gjengaar.

Ved garasjen Gatekjøkkenet skal plasseres på området ved hovedveien på Nord-Herøy som er regulert som lettindustri-område, i nærheten av den velkjente garasjen ved innkjøringen til Storvatnet.
- VI satser på å fylle et tomrom på fastfood. Herøy Brygge har sin egen servering og vi blir nok en konkurrent innen akkurat ”take away”.

Vi vil tilby enkel mat som for eksempel pølse, chips, hamburgere, kylling – ja, også pizza. Og til jul også ribbe.
Også egen vogn Vi har også en gatekjøkken-vogn som vi vil prøve å plassere ut til større arrangementer.

Ved for eksempel Herøydagan kan det være aktuelt å plassere vogna på ferjeleiet, mener Gjengaar videre.

Han og Tautvydas håper å ta venterommet operativt til neste sommer, slik at folk kan sette seg ned for å spise.

- Vi kommer til å ha åpent fra rundt klokken 14 til klokken klokken ti/halv elleve om kvelden. sier Gjengaar.  Gatekjøkkenet blir et tilbud kun i den varme årstiden.

Vaktmestertjenester
Eiendoms-servicen satser på alt innom oppussing/renovering av bygg og eiendom, og blant annet tilby innvendig og utvendig renovering, etterisolering, baderomsoppusing, skifting av bordkledning, maling – til og med steinlegging og vaktmestertjenester.
Gjengaar og  Tautvydas Navagruckas peiler seg inn mot kunder fra både Herøy, Dønna og Alstahaug.

- Vi har begge erfaring fra eiendomsbransjen, har etablert et kontaktnett og mener å kjenne bransjen godt, sier Gjengaar. 

Fritid og heltid Tatvydas jobber på Marine Harvest, og arbeidet med HeDo Mat & Service DA skal skje på fritiden for hans vedkommende.

For Trygve blir dette heltids arbeid når de er i gang fra i sommer.
- Jeg håper å kunne fortsette arbeidet i eiendomsselskapet på Filippinene vinterstid, mens Tautvydas overtar alt arbeidet her hjemme, avslutter Trygve Gjengaar.