Du finner søknadsskjema ved å trykke HER. 

Manglende bemanning Herøy kulturskole har på grunn av manglende bemanning ikke vært i stand til å gi tilbud til de aller yngste, nemlig de som går siste året i barnehage og de som går i 1.-2. klasse på skolen.

34 unger står på venteliste til dette tilbudet, men nå lanserer rektor i kulturskolen, Reidar Moursund, et nytt og annerledes tilbud: ”Barnekor i kulturskolen”.

Må søke på nytt - Ettersom dette blir et annet opplegg enn de opprinnelige som de 34 på ventelista har søkt på, ber vi folk om å søke på nytt.

Søknadsskjema er tilgjengelig på både servisekontoret på rådhuset, på kommunens hjemmeside og her på Herøyfjerdingen, sier Moursund.

Tilbudet blir lagt til tirsdager med oppstart tirsdag 22. februar: Barnekor med 1. – 2. klassinger: Klokken 13.20 – 14.00 Barnekor for barnehageunger: 14.20 – 15.00

Reidar Moursund blir med på deler av timene og skal spille og lage enkle playback til noen av sangene.

Nytt og spennende Line Olsen Roan og Jannike Edvardsen har allerede begynt å planlegge kor-tilbudet og gleder seg stort.

- Ja, vi ser fram til å komme i gang. Dette er litt nytt og spennende. Kor er kjekt å holde på med, forteller de to kvinnene som også ser fram til samarbeidet med foreldrene til ungene.

- Vi håper å bruke litt andre sanger enn de som brukes i skolen, ikke minst bevegelses-sanger.

Lystbetont og morsomt Og så er det viktig at dette blir lystbetont og morsomt, avslutter Jannike Edvardsen og Line Olsen Roan som også håper at noen av ungene har lyst til å være solister på noen sanger.

Jannike er utdannet barne- og ungdomsarbeider og jobber i dag ved Herøy skole, mens Line er utdannet førskolelærer og jobbet med kulturskolen før hun gikk ut i fødselspermisjon i fjor.