- Geir Berglund har ikke bare oversatt, men gjendikta Bruce Springsteen sine tekster og gitt dem en lokal og gjenkjennelig språkdrakt. Låtene fremføres veldig stemningsfullt med både trekkspill og en lånt vokalist for anledningen, Silje Marita Kristiansen. I tillegg er også Johnny Birger Hansen hentet inn for å sette en ekstra spiss på konserten med sitt gitarspill, sier sogneprest Annette Stenseng til Herøyfjerdingen.

Kaare Stenseng skal holde kveldens preken, det blir nattverd, lystenning og servering av varm drikke etterpå.

Plass til alle
- Springsteen er spesialist på å skildre hverdagslivet og stemninger de fleste kjenner seg igjen i, og dette skal vi løfte frem denne kvelden. Kirka er et rom som har plass til alle menneskelige erfaringer og perspektiv, samtidig som det er en plass til å løfte blikket litt opp fra hverdagen og se det store i det små, se de store linjene og kanskje til og med se Gud på ferde i mitt lille liv, sier Stenseng.

- Musikken og tekstene sier det meste denne kvelden, og herved er alle oppfordret til å få med seg en gudstjeneste helt utenom det vanlige, avslutter sokneprest Annette Stenseng.

Det kommer mer info etter hvert.