Tidligere har det vært åpen kafé på Fellesstua annen hver fredag fra klokka 11 til 14, men nå ønsker Frivilligsentralen å flytte dette til annenhver tirsdag på Brygga kl. 18.00.

- Vi har nå veldig lyst til å ha mulighet å invitere og møte mer folk til språkkafé. På grunn av at vi tidligere har hatt åpen kafé midt på dagen er det mange som ikke mulighet å være med oss. Derfor vil vi i samarbeid med Herøy Brygge inviterer alle til språkkafé annenhver tirsdag klokka 18 i stedet, sier leder i Frivilligsentralen, Erika Puzienė.

- Jeg håper både de som vil øve på norsk og de som kan norsk kommer og vil hjelpe andre for å lære språket fortere. Man vil også ha mulighet til å treffe andre, få mer kontakt og få nye venner. Hver tirsdag er det vaffeldag på Brygga, og vafler er en tradisjonsrik rett i Norge. Å møtes på Brygga når de har vaffeldag er derfor en veldig god måte å vise arbeidsinnvandrere, flyktninger og kjærlighetsinnvandrere at det er så bra å være inkludert i samfunnet. Alle er derfor hjertelig velkomne til Språkkafe på Herøy Brygge annenhver tirsdag kl. 18.00, og første gang vi møtes er 4. april, avslutter Puzienė.