Spøkelser på Kulturskolen!

kulturskolefoto_hoved
I noen uker nå har det spøkt på Kulturskolen. Mange har ant at noe uvanlig har vært på gang, og her kan vi avsløre det som har skjedd.
Seks jenter la bort de vanlige instrumentene sine og har isteden lekt og fantasert seg fram til sitt eget skuespill.

Noen utvalgte instrumenter fikk bli med på moroa.

Fra fiolinen kom det skumle dør-knirke-lyder, fra blokkfløyta ulte kald vind, fra den store bassblokkfløyta kom uhyggelig uglelyd langt inne i skogen, og ellers fikk både keyboard, håndtromme og cymbal bidra med lydeffekter.

Torsdag inviterte vi SFO ned på kulturskolen, og skuespillet de fikk se var både skummelt og morsomt.

Søsknene ”Karoline” og ”Markus” var på halloween-tur, så gikk de seg vill i en mørk og skummel skog, men heldigvis kom de fram til hus.

Det var noen merkelige skapninger som befant seg i husene, både ekte og uekte spøkelser, et sint damespøkelse, en dansende raring, en trollkatt med flygende hatt, et pledd-spøkelse og enda noen flere.

Det var ikke bare læreren deres, Anne Kari, som koste seg underveis. Publikum fra SFO var helt med, og noen voksne lo til og med så tårene trillet.

Jentene var kjempeflinke, både til å lage og framføre sitt eget skuespill.

På øvelsene bidro alle med stadig nye ideer til historien, noen var regissører og ropte ACTION, noen trente på å ikke smile når de skulle være skumle, og alle replikkene ble improvisert.

Spennende, og aldri likt fra gang til gang. Vi kan derfor ikke garantere at dette skuespillet vil bli framført en gang til, men kanskje noe lignende – hvis skuespillerne Elisa, Mia, Solveig, Aileen, Andrea og Ingvild har lyst til det.

Med hilsen fra kulturskolen
kulturskolefoto_hoved
Fire av "spøkelsene" som har herjet på kulturskolen.
kulturskolefoto1
kulturskolefoto2

Annonser