Spiller på romjulsfest i Herøyhallen

R_R_-_bandbilde_-_svart_bakgrunn_copy
3. juledag (27. desember) arrangerer Herøy IL fest i Herøyhallen. Og det er bandet Rubb og Rake fra Herøy som står på scenen. Arrangørene håper på godt oppmøte.

- Sett av kvelden og kom på julefest i Herøyhallen 3. juledag. ”Rubb og Rake” spiller fin musikk fra klokken 22 til 02, forteller leder i Herøy Idrettslag Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.

15 års aldergrense Det er 15 års aldersgrense på festen og du kan kjøpe billetter på forhånd hos både ICA på Tenna og på Ellen Albrigtsens kiosk i Silvalen.

Billettprisen er 100 kroner for ungdom under 18 år og 200 kroner for voksne ved forhåndssalg.

Viktig inntektskilde Kjøper du billetten i døra 3. juledag er prisen for ungdoms og voksne henholdsvis 150 kroner og 250 kroner.

Denne festen er en viktig inntektskilde for Herøy IL, så det er flott om folk støtter opp om arrangementet og kommer på romjulsfest, avslutter Kirsti Iversen.

Musikk fra 80-tallet Og musikken du kan danse til er mye god 80-tallsmusikk og spenner over DDE, Creedence Clearwater Revival, Hellbillies og Eagles.

Rubb og Rake går heller ikke av veien for å spille låter av Elvis, Rolling Stones og Bruce Springsteen.

Rubb og Rake Bandet består av Svein Lundestad (bassgitar), Svein Olav Heggheim (gitar og sang), Kaare Stengseng (trommer), Jan Magne Berglund (gitar og sang), Geir Berglund (gitar og sang), Åge Johansen (gitar og sang).
R_R_-_bandbilde_-_svart_bakgrunn_copy
"Rubb og Rake" spiller til romjulsfest i Herøyhallen 3. juledag.

Annonser