Spiller inn filmscener i Herøy og Dønna

4_magne_pettersen
3. til 5. november vil filmproduksjonen ”Zakariassen må dø” spille inn scener i Herøy og Dønna. Filmregissør Magne Pettersen etterlyser i dag på Herøyfjerdingens facebookside blant annet en Mercedes 300 TD av 80-modell.

Filmen handler om Geir Zakariassen som driver en familiebedrift med lakseoppdrett og et lite lakseslakteri et sted på Helgelandskysten.   Trenger biler Dermed er det nærliggende å spille inn i alle fall deler av filmen i Herøy og Dønna.   Nå ønsker regissør og manusforfatter til filmen Magne Pettersen – med familie i Herøy – å låne tre – fire personbiler i innspillingen som skal skje i Herøy og Dønna i neste uke.   Bilene skal ikke brukes til annet enn at de skal stå utenfor et bygg i et par scener som skal filmes en av dagene på Dønna.   Alt av biler fra 70-, 80- og 90-tallet er av interesse, skriver Magne Pettersen på Herøyfjerdingens facebookside.   Mercedes Benz 300 TD Og ikke minst – Pettersen trenger en å låne en spesiell bil, nemlig en Mercedes 300 TD fra 1980-tallet. Gjerne en stasjonsvogn (se bildet).   Det er produksjonsselskapet Mirmar Film Productions AS som står bak innspillingen. Produsent er Tom Rysstad, mens Magne Pettersen har skrevet manuskriptet samtidig som han er både fotograf og regissør.   2, 4 millioner Produksjonen har et totalbudsjett på nesten 2, 4 millioner kroner og har fått 1, 4 millioner kroner i tilskudd fra Norsk Filminstitutt.   Under innspilliongene i Herøy og Dønna skal Kjell Inge Jakobsen være filmselskapets lokale mann og være produksjonsassistent, opplyser Magne Pettersen til Herøyfjerdingen.   - Kom med tips og vink, alle sammen, avslutter Magne Pettersen sin oppfordring på facebook-siden vår som du finner HER.
4_magne_pettersen
Filmregissør Magne Pettersen skal spill inn scener til sin nyeste film i Herøy og Dønna kommende uke. Her er han på besøk ved Herøy sentralskole i fjor.
4_1984-mercedes-benz-300-td
En slik bil er Pettersen ute etter å leie, en Marcedes Benz 300 TD - fra 1980-tallet.

Annonser