Spiller for eliteserien

innebandy1
Eva Vold, Maria Jakobsen og Elin Karina Hanssen skal 20. mars til Tromsø for å gjøre unna sluttspill for 1. divisjon med Sandnessjøen Innebandyklubb (SIBK). Det kan i vår også bli opprykk til eliteserien.
Nå er de på sponsorjakt.
Eva Vold (20), Maria Jakobsen (30) og Elin Karina Hanssen (35) spiller innebandy for både Herøy og for SIBK. Med herøylaget deltar de i den såkalte "byserien" eller bedriftsserien.
 
Så langt har laget vunnet alle kamper mot Austbø, Sandnessjøen og et herrelag fra sykehuset i Sandnessjøen.
 
Sikter mot eliteserien
Utfordringa ligger i det andre laget som nå på tredje året på rad går mot seier i 1. divisjon avdeling sør. Her spiller de på et lag med 13 - 14 spillere fra både Sandnessjøen, Herøy og Austbø.
 
- Vi spiller i serie med Bodø, Hammarøy, Harstad og Trondenes. Etter ni kamper har vi vunnet sju, tapt en kamp og spilt en uavgjort, smiler de tre kvinnene mens deres lagvenninner på herøylaget gjør seg klare til kveldens trening i Herøyhallen.
 
Det betyr at laget allerede er klar for en av de to første plassene. Som igjen betyr at laget skal spille sluttspill i 1. divisjon i Tromsø 20. mars.
 
Noe som koster penger. Rundt 50.000 kroner , for alle på laget er arbeid og må bruke fly.
 
På sponsorjakt
- SIBK har ikke budsjett til en slik reise, så nå er vi på sponsorjakt. Vi ringer rundt, besøker bedrifter og har laget  et informasjonsbrev som vi deler ut, forteller kvinnene til Herøyfjerdingen.
 
Hvis de rykker opp til neste sesongs eliteseriespill, innebærer det et adskillig større økonomisk løft.
 
Da vil alle bortekamper gå på østlandet.
 
 - Vi har ikke tatt den tanken inn over oss enda. Vi får ta det når den tid kommer.
 
Nå skal vi først gjøre unna sluttspillet, avslutter de blide kvinnene.
 
Før de finner fram køllene og slutter seg til lagvenninnene på herøylaget i bedriftsserien. 
 
innebandy1
Eva Vold (fra venstre), Maria Jakobsen og Elin Karina Hanssen bruker mye av sin fritid på innebandy. Nå sikter de mot eliteserien.
innebandy2
Dette er den lille plastballen det handler om. Fra venstre Eva Vold, Maria Jakobsen og Elin Karina Hansen.

Annonser