- Jeg tror det blir en koselig søndag formiddag rundt pianoet med advents- og julesanger.

Pepperkaker og mandariner Vi skal også kose oss med pepperkaker og mandariner, sier sokneprest Annette Stenseng til Herøyfjerdingen. 

"Good Life Club" er et hjelpeprogram som har et spesielt fokus på Burmas mange flyktningbarn.

Barn spesielt sårbare - Vi skal sende barne- og babypakker til Burma. Barn er spesielt sårbare i fluktsituasjoner, og de har det meget vanskelig når familiene er jaget på flukt fra hjemmene sine og må leve i skjul i jungelen.

Derfor ønsker "Good Life Club"-programmet å fokusere spesielt på barna, forteller sokneprest Annette Stenseng videre.

Håper på god oppslutning I fjor hadde underholdningsgruppa Rabalder juleshow på skolen og det kom inn svært mange pakker til Burma-aksjonen.

(Se "Relaterte nyheter")

- Det var lett å engasjere folk til dette prosjektet og vi håper på god oppslutning også i år, avslutter sokneprest Annette Stenseng.

Trykk HER for å lese mer om Burma-pakken.

Her er helgens gudstjenester for Herøy og Dønna i kortform:

Søndag 27. november Herøy kirke kl. 11.00 Adventsangstund ved pianoet ved Annette Stenseng og Joanna Engesvik-Galkin Etter gudstjenesten ordner vi pakker som skal sendes til Burma. Ta med passende gaver, luer, gensere, små leker, tannbørster, vitaminer, tegninger Ofring til speideren Kirkekaffe

Søndag 27. november Nordvik kirke kl. 19.00 Lysmesse ved Stig Tørring Organist Joanna Engesvik-Galkin Konfirmantene deltar Ofring til Redd Barna