Spennende teater i kirka

teater1
Nordland Teater besøker Herøy kirke med ei nydelig forestilling, "Klassisk Kolstad", mandag 8. september klokken 19. Forestillingen har fått glimrende kritikker.
Nordland Teater forlenger sommeren med å sende Andreas Kolstad og Sissel Brean ut på landeveien i Nordland med forestillingen "Klassisk Kolstad".

Teateret selv oppfordrer gjennom Herøyfjerdingen flest mulig herøyfjerdinger til å få med seg forestillingen i Herøy kirke mandag 8. september klokken 19.

Forestillingen "Klassisk Kolstad" har høstet gode omtaler. Blant annet skriver Rana Blad: "Forestillingen hadde fullt hus, og stemningen var upåklagelig hos et godt voksent publikum. Dette er en sjanger som særlig appellerer til leselystne og til de som liker å lytte til framføring av poesi, en sjanger Andreas Kolstad behersker til fulle. Her var det en finstemt veksling mellom alvor og humor, melankoli og lyrisk optimisme.

Nordland Teater presenterer forestilingen på denne måten: Andreas Kolstad har høstet stor anerkjennelse for sine framføringer av norsk lyrikk. For ei tid tilbake gikk Andreas løs på sin private boksamling og plukket ut en bukett av det beste av lyriske perler fra Erik Bye, Haldis Moren Vesaas og Andre Bjerke. Sammen med daværende teatersjef Thor-Inge Gullvåg og pianist Sissel Brean, satte Andreas det hele sammen til en forestilling som er bejublet av både anmeldere og publikum, senest under teaterfestival i Stamsund i juni.
teater1
Andreas Kolstad og Sissel Brean i en scene fra forestillingen.

Annonser