Doi Doi består av tre distriktsmusikere på Sør-Helgeland, som alle er ansatt i Kulturskolen i Brønnøy. Det er en rytmisk gruppe og musikken spenner fra Vreeswijk-låter og egne komposisjoner til truede taktarter fra Øst-Europa.

De har også med seg den meget dyktige bassisten Finn Guttormsen, som blant annet er kjent fra Farmers Market. Finn er født i Mosjøen, men bestemoren hans kom fra Tenna i Herøy og het Marie Marthinussen.

Gunn Sæther
Distriktsmusiker på klarinett. Har utdanning fra Norges musikkhøgskole. Hun har erfaring fra flere orkestre hvor det spilles etnisk musikk, og har komponert flere stykker for korps. Gunn underviser treblåserne i kulturskolen i Brønnøy. Har vært ansatt siden 2000.

Geir Allan Reitan
Distriktsmusiker på tangentinstrumenter. Har utdanning fra Høgskolen i Tromsø, avd. kunstfag, musikkonservatoriet. Han har lang fartstid i gammeldans, poprock og country. Geir underviser på piano/orgel og trekkspill. Han har også timer i grunnskolen. Har vært ansatt i kulturskolen siden 1997.

Roy Bjørnli
Distriktsmusiker på slagverk. Har sin musikalske bakgrunn fra band, korps og storband. Har vært freelancemusiker i flere år og har hatt et mangeårig samarbeid med danser og koreograf Trine Saltermark. Er trommis i bandet Publiners. Underviser på slagverk. Har vært ansatt i kulturskolen siden høsten 1991.

Finn Guttormsen
Finn Guttormsen (født 16. juli 1968 i Mosjøen) er en norsk jazzmusiker (kontrabass). Han er utdannet ved Jazzlinja (NTNU) og har vært medlem av Farmers Market siden starten i 1991. Han har også vært medlem av gruppen The Source (1995–2005), vært medlem av Airamero og spilt i Hemisfair. Den senere tid har han også medvirket i Håkon Storm-Mathisen kvartett og Silje Nergaard band. Finn Guttormsen vant Spellemannprisen 2008 sammen med Farmers Market.

To konserter
Doi Doi skal holde to konserter fredag for Herøy skole. Konserten for barmetrinnet starter kl. 12.00 mens konserten for ungdomstrinnet starter kl. 12.45.
Begge konsertene er åpen for publikum

Kulturskoletimen bidrar med sang på den første konserten
Det nystartede tilbudet "kulturskoletimen" i regi av kulturskolen i Herøy skal også være på konserten og her kan du høre et opptak med sangen som de skal opptre med. Opptaket er gjort i kulturskolens eget studio.

Trykk her for å høre sangen eller bruk avspilleren nederst på siden.

Her kan dere lese teksten og være med å synge på sangen.

Jeg vil male dagen blå
Tekst: Ebba Munk / Melodi: Pia Raug

Jeg vil male dagen blå
med en solskinnsstråle på,
velge lyset fremfor skyggen,
gi meg selv en dytt i ryggen,
tro på lykken og på hyggen.
Jeg vil male dagen blå.

Jeg vil male dagen gul,
solen som en sommerfugl,
setter seg på mine hender,
alle regnværsdager ender,
tankene mot mai jeg sender.
Jeg vil male dagen gul.

Jeg vil male dagen rød,
se den siste rose blø.
Jeg vil plukke kantareller,
løvetann og revebjeller,
leve i det nå som gjelder.
Jeg vil male dagen rød.

Jeg vil male dagen grønn,
dyp og kjølig flaskegrønn,
sette tente lys i staker,
glemme rynker, dobbelthaker,
fyre peisen når det klaker.
Jeg vil male dagen grønn.

Jeg vil male dagen hvit,
glemme arbeidsdagens slit,
kjøpe franske anemoner
for de siste tyve kroner,
lytte til Vivaldis toner.
Jeg vil male dagen hvit.

Jeg vil male dagen lys,
gripe sjansen når den bys,
tro på lystseilas på fjorden,
tro på frøet nedi jorden,
heng november opp på snoren!
Jeg vil male dagen lys.