Sommeren siste gudstjeneste på Sandvær

Sandvær bedehus sommer

Søndag 16. august blir det gudstjeneste på bedehuset i Sandvær kl. 15.00. Det blir også gudstjeneste i Dønnes kirke kl. 11.00.

- Søndag 16. august kan man få med seg en helt lokal sommeropplevelse i det nordnorske ferielandet, når det klokka 15.00 blir gudstjeneste i bedehuset på Sandvær. Kjente gamle salmer og lyden av trampeorgel hører med når bedehuset tas i bruk, opplyser sokneprest Gunver Birgitte Nielsen til Herøyfjerdingen.

- Bedehuset er satt opp fra halvparten av en tyskerbrakke etter skissetegn fra Nordland Indremisjon, mens den andre halvparten har blitt til Gåsvær kapell. Altertavlen er et teppe knyttet av kvinner på Sandvær med motiv etter da Vincis kjente maleri ’Nattverden’.

- Gudstjenesten er planlagt slik at den passer med hurtigbåtens avgang fra Flostad kl. 13.55 og etter gudstjenesten er det tid til å utforske øya før båten går tilbake med ankomst Flostad ca. klokka 18.15. Jeg og organist Marija Druzijanic står søndag ettermiddag klar på Flostad for å vise vei til gudstjeneste i Sandvær bedehus og alle er velkommen, sier Nielsen

Søndag blir det også gudstjeneste i Dønnes kirke ved Gunver Birgitte Nielsen og Marija Druzijanic kl. 11.00.

Sandvær bedehus
Sandvær bedehus
Dønnes kirke
Dønnes kirke

Annonser