Det er Herøy idrettslag som står som arrangør av hallfesten lørdag 9. mai og i den forbindelse henvender leder Kirsti Iversen seg til Herøyfjerdingen for å få en lokal jente til å duett sammen med vokalist Petter Øien i «Sie Gubba»

Sangen som skal synges heter «Så kom du» kan du høre på Youtube ved å trykke her.

- Det er sangen «Så kom du» de gjerne vil at en lokal jente skal bli med å synge på. Herøy har jo veldig mange flinke jenter som kan synge så dette burde ikke være noe problem, sier Iversen.

- De som kan tenke seg å synge sammen med bandet må ta kontakt med meg på epost kirstiiv@yahoo.no så snart som mulig, sier Kirsti.

Håper folk går «mann av huse»
Kirsti forteller at det er en stor jobb og store kostnader forbundet med å arrangere hallfest og hun håper derfor at riktig mange tar turen til Herøyhallen og på denne måten er med og støtter idrettslaget, samtidig som man har det trivelig sammen til god musikk.

Legitimasjonsplikt
- Det er 15-års aldersgrense på festen og det vil være 20 vakter som sørger for at alt går riktig for seg. Det er viktig at festdeltakerne kan legitimere at de har lovlig alder. Eventuelt medbrakt alkohol vil bli tatt hånd om av vaktene, sier Iversen.

- Vi har et eget avgrenset område i hallen der det selges alkohol med aldersgrense 18 år og her er det selvsagt også veldig viktig at alle kan dokumentere riktig alder, sier Kirsti Iversen.

Billettsalget har startet
Forhåndssalg av billetter er kommet godt i gang og de kan kjøpes på Mix Herøy (kiosken) og Spar Herøy på Tenna.

- Kjøper man billetter på forhånd får man rimeligere billetter, sier Iversen.

Etterspurt live-orkester
«Sie Gubba» har tatt steget opp som ett av landets mest etterspurte live-orkester.

De har spilt på alt fra samfunnshus, puber, hotell fra Finnmark til Agder, og er faste innslag om sommeren på landets største festivaler. Bandet særpreges av countryrock-låter på dialekt, og bruker fela som et bærende instrument i lydbildet.

I 2011 hadde bandet stor suksess med albumet ”Alt du vil ha”, og det grenset til skandale da de nesten vant MGP. Dette var den tredje utgivelsen på rad siden 2008 som solgte til gull, og tok bandet helt til topps på VG-lista.

Arrangørene har laget en egen arrangementsgruppe på Facebook som dere kan følge med på.
Trykk her