Fotballgruppa har bestemt seg for å hjelpe sola litt med å fjerne snøen fra kunstgressbanen, og vi ønsker å få flest mulig til å delta på snøryddedugnad nå på søndag kl. 1200.

- Det er litt trasig at verken fotballagene, skoleelevene eller andre har fått tatt i bruk banen ennå på grunn av at det ligger et lag med hardpakket snø og is over hele banen. Fotballsesongen starter om to-tre uker, og de fleste har fortsatt ikke fått trent utendørs i år. Det er visstnok også en viss frustrasjon blant fotballinteresserte skoleelever også, som ikke får spilt i friminuttene, skriver leder i fotballgruppa Torkjel Gullesen til Herøyfjerdingen.

- Snø-/islaget er såpass hardt at det ifølge kommunen ikke er mulig å brøyte banen. På fotballgruppas siste trenerforum ble det derfor foreslått å samle mange folk med snøskuffer/spader for å få fjernet mest mulig av snøen og slik at sola skal få bedre tak. Vi håper så mange som mulig har lyst å hjelpe til med dette. Det er selvfølgelig veldig viktig at vi er forsiktige for ikke å skade banedekket, og også unngå å måke gummigranulat vekk fra banen. Dugnaden er forøvrig avklart med kommunen ved konstituert rådmann Geir Berglund, avslutter Gullesen.